Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Po 2ročnej pauze som si takto oddýchla

    Ahoj baby .viem mi niekto poradiť o aky kvet sa jedna? Dostala som už dávnejšie a rastie veľmi rýchlo 😂

    (2 fotky)
    zuzu90
    8. dec 2020    Čítané 105x

    Dobré ráno a dobrú noc s plasmakosmetikou

    Dostala som možnosť otestovať plasmakosmetiku, za čo som veľmi vďačná. Po telefonáte od kuriéra som nedočkavo bežala k dverám a tešila sa ako malé dieťa. Balíček som hneď rozbalila. Po otvorení som ostala milo prekvapená. Ako prvé ma zaujalo balenie a celkový dizajn výrobkov plasmakosmetiky.

     Je vidieť na prvý pohľad, že sa jedná o kvalitnú kozmetiku. Nie na darmo sa hovorí, že obal predáva. Balíček obsahoval plasma creme a plasma gél. 

    Plasma creme future je omladzujúci a vyživujúci krém, s inovatívnou receptúrou na zosilnenú regeneráciu pleti. Je vyrobený najmodernejšími biotechnologickými postupmi. Obsahuje unikátnu formulu R. A. F (urýchľovač regenerácie) na báze krvných proteínov, vďaka ktorým sa dosiahne maximálny omladzujúci, regeneračný a upokojujúci účinok. Vďaka formule R. A. F intenzívne bojuje s nedostatkami pleti. Jojobový a kokosový olej majú kľúčovú úlohu pri udržaní vitálnej, dobre hydratovanej a výživenej pokožky. Balenie obsahuje 30ml.

    Moju skúsenosť s plasma creme hodnotím veľmi kladne. Krém sa dobre nanáša, má veľmi dobrú konzistenciu a príjemnú jemnú vôňu. Rýchlo sa vstrebe. Pleť ostáva vyživená, vyhladená a príjemná na dotyk. Mala som problém, hlavne v zimnom období, so suchou pokožkou na tvári, v okolí nosa a na čele. Asi po dvoch dňoch používania plasma creme môj problém zmizol. Je vhodný taktiež pod make up. Krém som dala vyskúšať aj sestre, ktorá má veľmi citlivú pokožku a deväť z desiatich krémov jej spôsobuje pálenie a začervenanie. Pri použití plasma creme sa nič z toho neobjavilo. Práve naopak, veľmi si ho pochvaľovala, preto tento krém odporúčam pre všetky typy pleti, či už sa jedná o citlivú, ekzematickú alebo aknóznu pleť. Je vhodný pre celú rodinu a všetky vekové kategórie. Plasma creme dávam deväť bodov z desiatich a to len kvôli vyššej cene. 

    Plasma gél future je pre svoje mimoriadne vlastnosti vhodný najmä tam, kde je potrebné maximálne posilniť bunkovú regeneráciu kože. Obsahuje unikátnu formulu  R. A. F na báze koncentrovaného extraktu z teľacej krvi. Balenie obsahuje 5ml.

    Plasma gél som skúsila na jazvy a popraskané, suché ruky. Pri aplikácii na ''staré'' jazvy som nezaznamenala počas týchto dvoch týždňov nejaký veľký rozdiel. Skôr by som ho odporučila používať pri poraneniach, pripadne jazvách v štádiu hojenia. Pri použití na suché, popraskané ruky môžem odporučiť. Nie len mňa, ale aj staršiu dcérku trápi tento problém. Svrbenie a pálenie po pár sekundách zmizlo a pokožka bola na dotyk jemnejšia a regenerovaná. Odporúčam pre všetky vekové kategórie. Plasma gélu dávam sedem bodov z desiatich, kvôli obsahu balenia. 5ml stačilo tak na skúšku, ale pri dlhodobejšom a pravidelnom užívaní je to málo, vzhľadom na cenu. 

    Pre mňa bolo testovanie počas týchto dvoch týždňov príjemná skúsenosť a ako prezrádza aj názov článku Plasmakosmetika bola začiatok aj koniec môjho dňa. Mne Plasmakosmetika sadla a určite ju odporučím rodine aj priateľom.

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    #test_plasmakosmetika a #recenzia #plasmakozmetika_skusenosti

    #test_plasmakosmetika .Dnes foto s mojou malou pomocníčkou .😍
    Plasma creme future -omladzujúci a vyživujúci krém so silným regeneračným účinkom na báze cenných krvných proteinov.
    Krém má super konzistenciu.kľudne vám pri nanášaní môže asistovať 2ročné dieťa😁 u nás to tak prebiehalo každý deň .

    zuzu90
    Správa bola zmenená    2. dec 2020    

    #test_plasmakosmetika
    Ja osobne zbožňujem zimu ale zima mňa akosi nemusí 😔 Môj každoročný problém - suché, drsne a popraskané ruky. Vyskúšala som už veľa krémov, ale žiadny z nich mi nepriniesol dlhodobý účinok.
    Skúsila som plasma gél a moje svrbenie po pár sekundách po nanesení prestalo. Gél sa krásne vstrebal, ruky neostali lepkave.

    zuzu90
    Správa bola zmenená    27. nov 2020    

    #test_plasmakosmetika
    Už pár dní môj deň začína a končí s plasma creame. Tých pár dní hodnotím veľmi kladne. Na celú tvár stačí ozaj maličké množstvo. Krém sa veľmi dobre rozotiera a ma príjemnú, jemnú vôňu.😊

    zuzu90
    Správa bola zmenená    23. nov 2020    

    #test_plasmakosmetika
    Dnes začíname testovať 😊😊😊