Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zuzulik91
    17. dec 2017    Čítané 769x

    Čelenka ako módny doplnok alebo krásne ženská s ušami v teple

    Do módy sa vracajú čelenky, ktoré sme nosili ešte ako deti do škôlky, školy a teraz sú opäť v kurze! Patrím k ženám, čo veľmi nenosia čiapky a i cez tuhú zimu chodím bez čiapky (na ušiach omrzliny 1.stupňa).  Pozerala som si obrázky čeleniek  a veľmi sa mi páčili u žien, ktoré majú dlhé - kučeravé - rovné ...vlasy.

    Zdroj: https://www.moda.cz/a/celenka-v-zime-zahreje-zaroven-rozjasni-vas-outfit--14694

    Moja skúsenosť s háčkovaním je veľmi malá až veľmi trápne malá, no zvládla som to vďaka YouTube.com( ĎAKUJEM YouTube🙂 ), kde som pozorne sledovala ako to tá zahraničná  teta robí a tak som sa naučila základný najjednoduchší vzor a poviem vám, že i ten obyčajný vzor postačuje na krásnu čelenku. Obdarené ženy s háčkovacím talentom si môžu popustiť trochu viac fantáziu ako ja. Ráno som skočila do galantééérky  a kúpila si vlnu, po večeroch háčkovala  a výsledok celkom potešil 🙂 . Zimné outfity si tak môžete ozvláštniť ženským doplnkom, ktorý vám dodá šmrnc a budete elegantná,  ženská, jedinečná a sexi. Široká teplá čelenka je skvelý doplnok, ktorý sa hodí k dlhým vlasom, dodáva  mladistvý vzhľad a zaujme okolie,  podčiarkne vašu ženskosť a vy sa budete cítiť krásne.

    Milé mamičky, žienky a dievčatá dúfam, že som vás inšpirovala a vopchala (čelenkovééého) chrobáčika do hlavičky a vaše ušká už budú konečne v teple počas nakupovania či počas prechádzok s detičkami...