Tak a je tu koniec môjho ambasádorovania <3

    Vyše roka ste boli súčasťou môjho každodenného života a Modrý koník nebol len mojou prácou, ale miestom, kde som našla kamarátky, kde som sa naučila variť, miestami som sa aj pobavila, ale hlavne miestom, kde ma každá jedna z vás inšpirovala byť lepšou... lepšou mamou, lepšou partnerkou, lepšou dcérou, lepšou kamarátkou a snáď aj lepšou ambasádorkou... Asi sa rozplačem, tak to skrátim... Patrí vám obrovské ĎAKUJEM za vašu obrovskú podporu a množstvo energie, ktorou ste ma za celý ten čas nabili... Som vám veľmi vďačná a verím, že ak budete mať kedykoľvek chuť, nebudete sa báť mi napísať 🙂 Ešte raz ďakujem <3

    #moje_prve #linola
    😍moja prvá frajerka😍

    #moje_prve #linola môj prvý karneval a bola som chobotnička 🙂

    #moje_prve #linola
    Vikinkina prva laska 🙂

    #moje_prve #linola Moja prva fotka z ultrazvuku,ked ma maminka prvy krat videla a rozplakala sa od stastia ze som zdrave a ciperne babatko, Moja prva fotka ked som bol prvy krat na svete a maminka uz vtedy vedela,ze som jediny chlap ktoreho bude milovat najviac na svete a navzdy a Moja prva fotka z mojich prvych Vianoc ktore som si uz riadne uzil ♥ 🙂

    Simonka, uz testujeme aj my 🙂 Teda Martin, snad mu pomoze! Foto ruk s bleskom radsej nechci vidiet :( #linola @minimidimaxi

    Keď ju miluješ, nie je čo riešiť :D #linola

    Správna starostlivosť o pokožku je veľmi dôležitá a preto to skúste s nami <3 Produkty radu Linola obsahujú minimum dráždivých zložiek ako sú konzervanty, farbivá či parfumácie a sú vhodné pre detičky už od narodenia #linola <3 ak potrebujete poradiť @minimidimaxi Vám s radosťou pomôže <3

    #nasa_zima #linola Kedže moje ruky suche niesu , zimu vydržia tak klop klop je to v poriadku ..niesu ani popraskane .. žeby zimá nebola zababušené su v rukavičkach ...🙂)

    #linola #moj_faforit Tak už mame doma šampon a kremik pre emku na tvaričku Nepoznala som , nevedela som

    #stastne_a_vesele #linola
    U nás je Linola naozaj doma pre veľkých aj malých, dcérka do súťaže ako poďakovanie nakreslila pre @minimidimaxi a, Pavlínku a všetkých v LINOLE takýto obrázok. ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2016

    #stastne_a_vesele #linola
    Ja som Lino maličký,zakryli ma balíčky.
    Moju foto,že som aj v tejto rodine,
    pridám do ďalšej súťaži povinne.(môže byť? 🙂 )

    #stastne_a_vesele #linola
    Hoci som je letný Lino, nebojte sa,
    Vianoce sú tu zAS.
    V mojej novej rodinke, som s mojou kamarátkou
    4 ročnou Lízinkou navštívil jej škôlku a
    našiel som tam krásny stromček s krásnymi ozdôbkami.
    No čo poviete nie je super?
    A preto som sa rozhodol, že Vám ho pošlem a
    zaželám Vám od neho spolu s mojou rodinkou, kde
    teraz bývam mamkou, tatkom a ich 4 dievčatkami
    Krásne vianočné sviatky a šťastný Nový rok 2016.
    Linola je super a Linovia tiež a aj všetci, čo
    nám prinášajú pohladenie v podobe krásnej voňavej kozmetiky LINOLA,
    Ste super, ešte si užite sviatky a spoločné chvíle.
    Zo srdca to všetkým želáme.

    #stastne_a_vesele #linola
    Prajem všetkýmvo firme LINOLA aj @minimidimaxi, že sa o nás dobre staráš krásny štedrý deň v kruhu najbližších a hlavne veľa lásky a pohody a úsmevu a veľa dobrých ľudí okolo seba, čo niekedy chýba. Ale v skupine LINOLA som spoznala naozaj super mamičky, za čo vďačná. KRÁSNE VIANOCE a ešte šťastnejší NOVÝROK 2016

    #stastne_a_vesele #linola
    Rok sa ku koncu blíži a tak by som sa rada poďakovala za super strávené chvíle v LINOLA skupinke. @minimidimaxi veľké ĎAKUJEM Ti patrí, lebo aj kvôli Tebe som LINOLA kozmetiku používať začala a dodnes sa neoľutovala, dcérky pri kúpaní už neplačú, že im šampónik do očí išiel a hlavne môjho manžela už ekzém na tvári netrápi, zo srdca Ti patrí vďaka. Aj všetkým do firmy LINOLA posielame poďakovanie a hlavne chceme @minimidimaxi a Pavlínke v LINOLe KRÁSNE VIANOCE a ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK zaželať a teším sa, že ešte veĽmi dlho tu spolu na MK budeme aj v roku 2016. ŠŤASTNÉ A VESELÉ všetkým LINOLE nakloneným priaznivcom.

    minimidimaxi
    30. nov 2015    Čítané 141x

    Ako sa to celé začalo...

    Keď sme prišli s Lienkou od kožnej s verdiktom atopický ekzém a ja som konečne v pokoji nášho domu zavrela za tým všetkým dvere, rozplakala som sa. Viem, možno je to teraz trápne a snáď sa na tom podieľali aj moje tehotenské hormóny, ale celé to na mňa doľahlo. Moje malé ubolené dievčatko, igelitka plná zarábaných mastí, zoznam vyšetrení, ktoré nás čakajú a papier A4 potravín, ktorým sa máme vyhýbať. Viem, že existuje nespočetne veľa oveľa ťažších diagnóz, ale vtedy som bola zúfalá a to som však nevedela, čo všetko príde nasledujúce dni.

    Ekzém bol čoraz väčší, hlbší, svrbenie silnejšie až sme sa dostali do fázy, že sme plakali obe. Lenka asi od bolesti a ja preto, lebo som sa na to nemohla ďalej pozerať. Povedala som si, že to tak nenechám a začalo hľadanie a skúšanie. Vyskúšali sme snáď všetko možné aj nemožné a mieru môjho zúfalstva vám snáď dokreslí napríklad fakt, že som vykúpila v miestnych potravinách  väčšinu majolky, pretože mamine kamarátka poradila, že kúpeľ s majolkou zmierňuje svrbenie... Našťastie sme sa k tomu nedostali a teraz sa už len utešujem tým, že  zúfalé situácie vyžadujú zúfalé činy a ja by som bola urobila čokoľvek, len aby sa Lienke uľavilo.

    Po ďalšom večernom uspávaní trvajúcom 4x dlhšie než zvyčajne, lebo sa Lienka zo sna trhala s plačom a hysákmi, som si opäť sadla za internet a dookola odznova prehľadávala všetky články, fóra a hľadala čokoľvek, čo som prehliadla a dalo by mi nádej. Na českom MK som sa dočítala o Linole. Niečo som si o nej našla aj na ich stránke a celkom sa mi to pozdávalo, no  prestávala som veriť, že raz príde niečo, čo naozaj aj zaberie.

    Naším prvým produktom bola olejová prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad. Nebudem zahmlievať, vôbec som jej neverila a predpokladala som, že to bude len ďalšia super-zbytočná vodička. Ale aspoň sme sa obe tešili z toho, ako pekne sa s ňou dalo kresliť po vode, lebo vytvára taký mliečny efekt :D Nečakala som žiadne veľké zmeny, nakoľko neobsahuje žiadne kortikoidy a jej účinok je v porovnaní so zarábanými hormonálnymi masťami pomalší, no o to šetrnejší k pokožke a aj k celému organizmu. Zmena však nastala hneď po kúpeli a ťažko to aj opísať. Vážne mi asi ani nebude veriť, ale kto to proste nezažil, nevie si to predstaviť... Moje dieťa, ktoré malo pokožku ako šmirgeľ, bolo zrazu opäť jemnučké a na niektorých miestach hebké ako „prdelka“... Stlmilo sa svrbenie a konečne jej ani voda nevysušovala lišaje viac a tie jej po kúpaní nevytvorili červené fľaky po tele... Nasledovala prvá kľudnejšia noc a keď sa to ďalší večer zopakovalo, automaticky nasledovala cesta do lekárne.

    Priamo v lekárni mali k dispozícii len masť na extrémne suchú a namáhanú pokožku Fett, ktorá však zapasovala na Lienkin ekzém a lišaje ako uliata. Netrvalo dlho a postupne sa k nám pridalo telové mlieko Lotion, za ním šampón, potom krém na tvár Face a aj sprchový gél Shower and Wash. Linolu začala používať mamka, ocko, babky a bračekovi do výbavičky (keďže bol ešte v brušku) sme taktiež nemohli pripraviť nič iné.

    Spôsob akým sme sa spolu s Linolou začali brániť ekzému udivoval aj našu kožnú lekárku a pediatričku, ktoré nám však rovnako nadšene predpisujú Linolu až doteraz aj napriek tomu, že Lenka je už vyše polroka bez príznakov.

    Teraz sa na to pozerám už s nadhľadom a neberiem to nijako tragicky. Každá zlá udalosť nás posúva ďalej a už viem, že nebyť ekzému, nebola by ani Linola, ani ambasádorovanie a ani tie všetky krásne okamihy s vami tu na modrom koníku. Baby, nevešajte hlavu a snažte sa nezúfať.

    Doteraz sa hanbím za to, ako to to moje malé 1,5 ročné vrabča zvládalo lepšie než ja, no  práve ona bola tá, ktorá mi dodávala silu ísť ďalej a ja vám ju chcem dodať tiež. Všetky bitky musia skončiť a ja verím, že každý raz nájdete to, čo mu pomôže a že si všetky detičky budú môcť naplno užívať detstvo.

    <3

    #linola #v_skupine_je_skvelo; https://i.modrykonik.sk/linola_skupina - moja v poradí druhá skupina, jupííííí ....
    to bude oslava na jednotku, som nesmierne rada, zároveň i ja by som vyskúšala Linolu, teraz čo moja pokažka po pôrode nevyzerá dosť zdravo ...

    minimidimaxi
    17. nov 2015    Čítané 425x

    Linola-friendly lekárne

    Ako už mnohé viete, Linolu je možné zohnať v lekárni - či už kamennej alebo internetovej. Čo sa týka kamenných lekární, často spolu riešime otázku dostupnosti a tak som sa rozhodla, že by bolo fajn si trošku pomôcť a hľadanie si uľahčiť.

    V spolupráci s mamičkami postupne vytvárame zoznam tzv. Linola-friendly lekární, teda lekární, kde majú produkty  z radu Linola ihneď k dispozícii. 

    Ak náhodou nevidíš svoju lekáreň v zozname, nezúfaj, lebo nič nie je stratené 🙂 V každej jednej majú možnosť objednania. Ak niečo, čo by si si rada kúpila,nie je práve priamo v lekárni dostupné, zadarmo ti to tvoj lekárnik objedná a ty si už len v daný deň vyzdvihneš svoju objednávku.

    Ja som sa dokonca s lekárničkou dohodla a stačí mi deň predtým, než mám cestu do mesta zavolať, poprosiť ich aby mi objednali konkrétne produkty a už si po nich len prísť.

    Ak máš aj ty nejaký tip, v ktorej lekárni sa ti podarilo Linolu zohnať, napíš mi ho a poletia ti 4 srdiečka ako moja vďaka 🙂

    • BRATISLAVSKÝ KRAJ
      • Senec
      • Turecká ulica - masť Linola Fett
      • Bratislava Kramáre
      • Lekáreň pri poliklinike - šampón Linola 
      • Bratislava nákupné centrum  Rubicon
      • Lekáreň Staré Grunty - Linola šampón , masť Fett, telové mlieko Lotion a prísada do kúpeľa do kúpeľa Fett Olbad
      • Bratislava Petržalka
      • Lekáreň Sanimat na Betliarskej ulici - masť Linola Fett
      • Lekáreň v Tescu - Linola šampón, telové mlieko Linola lotion, masť Linola Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Bratislava - 70% naplnenie lekární výrobkami Linola, resp. v týchto lekárniach je väčšina produktov radu Linola bežne dostupná :
      • Lekáreň Avion, Floriánske námestie č. 2 
      • Lekáreň Dr.Max220, Mýtna 5 
      • Lekáreň Dr.Max 196(Eurovea, ta väčšia), Pribinova 10 
      • Lekáreň Vitamín, Záhradnícka 45 
      • Lekáreň Sv. Lucie, Cintorínska 16
      • Lekáreň Tesco Podunajské Biskupice, Dudvážska 5 
      • Lekáreň Sunpharma(BENU) AVION, Ivánska cesta 12 
      • Lekáreň Svätého Kríža, Krajinská 91 
      • Lekáreň Viamila, Kazanská 54 
      • Lekáreň Kvačalova, Kvačalova 53 
      • Lekáreň Dr.Max196(Central), Metodova 6 
      • Lekáreň Átrium, Rezedová 5 
      • Lekáreň ASTRA, Ružinovská 10 
      • Lekáreň Univerzitná, Ružinovská 12
      • Lekáreň Pilula, Tomášikova 10, 
      • Lekáreň Limba, Limbová 1 
      • Lekáreň Billa, Račiaská 40 
      • Lekáreň Billa Rača, Rustaveliho 7 
      • Lekáreň Železničná, Šancová 110 
      • Lekáreň Na Tehelnom Poli, Tehelná 26 
      • Lekáreň Sunpharma(BENU) Polus, Vajnorská 100 
      • Lekáreň Tesco Lamač, Lamačská cesta 1C/5959 
      • Lekáreň Vitalita, Líščie údolie 57
      • Lekáreň Dr.Max151, Borry Mall
      • Lekáreň Dr.Max161, Pri hrubej Lúke 2 
      • Lekáreň Sunpharma(BENU), Betliarska 3776/17 
      • Lekáreň Dr.Max223 Aupark, Einsteinova 18 
      • Lekáreň Dr.Max605, Šustekova 1
      • Lekáreň Magma, Rusovská cesta 19 
      • Lekáreň 24,Strečnianska 13 
      • Lekáreň Mandragora, Fedinova 9
    • NITRIANSKY KRAJ
      • Levice
      • Lekáreň APIS (poliklinika SANAT, Nábrežná) -  telové mlieko Linola lotion, krém na tvár Linola Face, masť Linola Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad 
      • Topoľčany
      • Lekáreň  pri nemocnici - masť Linola Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
    • TRNAVSKÝ KRAJ
      • Trnava 
      • Lekáreň Omnia na Starohájskej ulici - masť Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Lekáreň v Obchodnom dome Jednota - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad, Linola šampón, masť Linola Fett
      • Galanta 
      • Lekáreň v Kauflande  - masť Linola Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Lekáreň v Areáli Zdravia - 70% produktov
      • Lekáreň Dr. Max v Medicínskom centre medzi Billou a Jasparkom - 70% produktov 
      • Hlohovec 
      • Lekáreň v Kauflande . masť Linola Fett
    • ŽILINSKÝ KRAJ
      • Martin
      • OC Tulip Lekáreň Dr Max - masť Linola Fett
      • Žilina
      • Železničná poliklinika - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad a sprchový gél Shower and Wash
      • Lekaren Ferula - sprchový a umývací gél Linola Shower, prísada do kúpeľa Fett Olbad
      • Lekaren Schneider Aupark - krém na tvár Linola Face, masť Linola Fett
      • Lekáreň Sunpharma v Carrefoure - masť Linola Fett
      • Raková
      • Lekáreň - masť Linola Fett a prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Krásno nad Kysucou 
      • Lekáren Anna Mária (1. mája 1503) - masť Linola Fett, prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad, telové mlieko Linola Lotion    
    • BANSKOBYSTRICKÝ KRAJ
      • Lučenec
      • Lekáreň Zdravie na Železničnej ulici -masť Linola Fett, prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Lekáreň Mierová na Ulici Mieru - Linola šampón
      • Lekáreň Regia - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Brezno 
      • Medicentrum - masť Linola Fett, prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad 
      • Lekáreň Aurum - masť Linola Fett
      • Lekáreň Dr.Max Kaufland - masť Linola Fett
      • Banská Bystrica 
      •  Mama centrum - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • ekáreň Slnečnica - prísada Fett Olbad 
      • Veľký krtíš 
      • Lekáreň Biely Lev - masť Fett
      • Lekáreň Dr. Max - masť Fett
      • Lekáreň Čierny Orol - masť Fett
      • Lekáreň Belladonna - masť Fett
      • Lekáreň Panacea - masť Fett
    • KOŠICKÝ KRAJ
      • Margecany
      • Lekáreň - Linola šampón
      • Košice
      • OD Billa Trieda Kvp 1 - masť Linola Fett 
      • Lekáreň Avion (poliklinika Juh) - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
    • TRENČIANSKY KRAJ
      • Nové mesto nad Váhom 
      • Lekáreň na námestí - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad
      • Lekáreň vo Vlke - prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad, masť Linola Fett a Linola šampon
      • Trenčín
      • Lekáreň Kvetná (Bratislavská ul.) - masť Linola Fett
    • PREŠOVSKÝ KRAJ
      • Humenné
      • Lekáreň  pri velkej poliklinike (oproti detskému sanatóriu )- prísada do kúpeľa Linola Fett Olbad a telové mlieko Linola Lotion
      • Poprad
      • Lekáreň pri obchodnom dome Výkrik - masť Linola Fett

    #linola #v_skupine_je_skvelo
    ...Trápi ťa suchá, citlivá či atopická pokožka?!...Zavítaj ku nám a zbavíš sa jej raz-dva 😀 ...
    https://i.modrykonik.sk/linola_skupina