imartie
    Správa bola zmenená    5. feb 2018    

    Ahojte,

    Valentín sa k nám blíži a ani PEPCO nezabudlo obdarovať zamilovaných 😍❤️ Preto verím, že oceníte ‼️‼️súťaž‼️‼️ o krásny valentínsky balicek, ktorý pozostáva z bytových doplnkov PEPCO: prehozu na posteľ, srdiečkovej deky, drevenej tácky, pohárov na víno, sviečky, vázy a srdiečkového vankúšiku (vid foto) výhra je viac ako štedrá preto som zvedavá ako zapojíte svojho kreatívneho ducha a prejavíte lásku či už básňou, kresbou alebo napíšete svoj najromantickejší zážitok v živote. 😍 okrem iného druhou podmienkou súťaže je na súťažný príspevok dať like 👍🏻budem sa tešiť na vašu tvorbu, ktorú vás poprosím uverejňovať pod tento súťažný príspevok a 1 z vás vyhrá tento krásny valentinsky balíček.
    Držím palčeky, súťaž bude ukončená 8.2.2018!
    Vy tvorte ja idem oddychovať lebo ma zmohli teploty od rána, tak nech vás to široko ďaleko obchádza 🙏 pekný večer prajem ❤️ #pepco_sutaz
    https://www.modrykonik.sk/group/7985/

    Kto by chcel vyhrať PEPCO poukážku v hodnote 30€? Kuk pravidlá súťaže a môže byť tvoja! https://www.modrykonik.sk/contests/vyhrajte-30-poukazku-na-nakup-v-pepco/ Veľa šťastia prajem!

    Už máme výherkyňu druhej PEPCO súťaže, ktorou sa stala @simonecka84 , ktorej touto cestou chcem poďakovať za krásnu fotku s outfitom jej synčeka. 🙂 Simi ešte raz gratulujem k výhre! 🙂
    Čoskoro sa môžete tešiť na novú súťaž!
    #pepco #pepco_sutaz

    Už zajtra sa nám súťaž končí a môžeš sa tešiť na novú 🙂 Ak sa chceš zapojiť tak stiahni moju fotku s lampášom a daj sebe do profilu Označ #pepco #pepco_sutaz Prilož link https://www.modrykonik.sk/group/7985/ Veľa štastia prajem !!!

    Kto by chcel vyhrať tento lampáš a ešte sa nezapojil do súťaže? 22.10.2015 súťaž končí a môžeš sa tešiť na novú 🙂
    Pravidlá:
    Stiahni moju fotku s lampášom a daj sebe do profilu
    Označ #pepco #pepco_sutaz
    Prilož link https://www.modrykonik.sk/group/7985/

    Veľa štastia prajem !!!

    S novým letákom PEPCO prichádza aj nová súťaž o krásnu lucernu na obrázku.
    Viac info v skupinke, PEPCO, nízka, cena ťa vždy privolá!
    https://www.modrykonik.sk/group/7985/
    #pepco #pepco_sutaz