dajda459
    Správa bola zmenená    6. okt 2020    

    Začíname testovať s Hipp ☺️
    Včera nám bol doručený balíček s týmito produktami. Ešte včera večer sme prvý otestovali Hipp detský kúpeľ (hroch). Prvé, čo mi udrelo čo oči bola jeho krásna zelená farba. Ďalšie, čo mi udrelo do nosa bola krásna vôňa. Detský kúpeľ zafarbi vodu, vytvorí penu a celú kúpeľňu krásne rozvonia. Deti boli z neho veľmi nadšené. Dokazali by sa v ňom kúpať aj do rána 😁 Dcérky po kúpeli krásne voňali a aj lepšie zaspinkali. Vďaka hipp detskému kúpeľu, v noci spinkali lepšie ako obvykle. ☺️ Určite odporúčam ☺️
    #test_hipp4

    (4 fotky)

    #test_hipp
    Testovanie skončilo, tak je načase v prvom rade poďakovať, za možnosť HiPP Bio Combiotik 2 otestovať. Keď som si prečítala, že sa chystá testovanie mliečka HiPP, veľmi som sa potešila a priala si, aby sme boli medzi vybranými. Šťastie sa usmialo aj na nás. A tak dorazili 4 krabice mlieka.

    Keďže dojčenie nebolo možné a zo začiatku papal iné mlieko, ktoré mu nerobilo dobre na bruško, rozhodla som sa skúsiť HiPP Bio Combiotik. Bolo to aj na odporúčanie kamarátok. No po pár dňoch, ako problémy s bruškom s bruškom odozneli, malý bol spokojný, tešila som sa, že moja voľba bola správna.
    Nastal čas prejsť na mlieko 2. Ešte dopíjal zásoby 1-ky, keď som sa rozhodla vyskúšať 2-ku.

    Na začiatku nastal štrajk. Oproti 1. je 2. inej chuti, čo drobec hneď zistil. Vypľul fľašu a koniec. Tak som skúsila zmiešať pol na pol 1. a 2. a vypil. Takže sme cca 4 dni miešali mlieko a postupne som uberala 1. a pridávala 2. Až sme sa dopracovali k samostatnému mlieku 2. Začalo chutiť... Teraz už vôbec nie je problém.
    Čo sa týka konzistencie, 2-ka sa mi zdá viac penivejšia a tiež bol prášok na 1-ke jemnejší.

    Obal je pekný, no veľmi nepraktický. Pri častom odlepovaní a zalepovaní o chvíľu páska stráca význam. Našťastie sme kúpili mlieko, kde bola dóza ako darček. Tá je veľmi praktická.

    Celkovo však mlieko HiPP Bio Combiotik hodnotím pozitívne. Drobec je spokojný, chutí mu, dokonca sa pri papaní aj usmieva. Bruško má tiež spokojné a to je pre mňa najdôležitejšie. Verím, že mu zostane verný, čo najdlhšie.

    A keďže testovanie skončilo, museli sme doplniť zásoby

    (2 fotky)

    #test_hipp Kedze testovanie sa pomaly blizi do finale, treba doplnit zasoby... Dnes dorazila prva zasielka. Dalsiu ocakavame v pondelok... ☺

    #test_hipp
    Neber mi tu flasku... to je moje mliecko... ☺

    #test_hipp
    Balenie je podla mna velmi neprakticke. Pokial by som to mala stale odlepovat a zalepovat. No neviem. Nastastie mame dozu. To bol skvely napad, dat ju ako bonus k mliecku. Je perfektna. A urcite je to s nou rychlejsie a jednoduchsie.

    #test_hipp Po 4 dnovom "boji" mliecko HiPP Bio Combiotik 2 chuti. ☺

    #test_hipp od pondelku testujeme mliecko 2. Zatial je to mierny boj. Nechce ho. No ked zmiesam 1 a 2, vypije. Tak snad si postupne zvykne na novu chut mliecka.

    #test_hipp
    Mliecko dorazilo... Drobec sa uz na testovanie tesi... v pondelok ideme na to. Dovtedy ma cas prestudovat si zlozenie. ☺

    Kedy ste začali prikrmovať vaše deti? Napíšte nám do komentára a pošleme vám 3 srdiečka.

    Do konca týždňa sa môžete zapojiť do testovania mliečnej dojčenskej výživy. Idete na to?
    https://i.modrykonik.sk/hippskusenosti

    #test_hipp

    konik_testuje
    29. jún 2016    Čítané 1796x

    Vaše skúsenosti s HiPP

    Predstavte si farmu ukrytú v lone prírody. V blízkosti les plný zdravých stromov, výživná pôda, čistá voda aj vzduch. Tak nejako vidíme ekologické poľnohospodárstvo. Pre svoje deti chceme dávať len to najlepšie a pokiaľ je to možné, aj čo najšetrnejšie k prírode. Viete, že firma HiPP sa stará o prírodu, no predovšetkým o vaše deti? A preto vyhlasujeme výzvu na testovanie dojčenských produktov. Tešíte sa?

    Čo testujeme:

    Testujeme produkty, ktoré prešli vyše 260 kontrolami. Nová generácia mliečnej kojeneckej výživy je špeciálne vyvinutá na základe zloženia materského mlieka tak, aby efektívne kombinovala prírodné kultúry mliečneho kvasenia a "galakto-oligosacharidy" GOS (jednoducho povedané mliečny cukor z laktózy alebo potravinová vláknina). Materské mlieko nie je sterilná tekutina: obsahuje prirodzené baktérie (kultúry mliečneho kvasenia) a obsahuje vlákninu - oligosacharidy. Tieto dve zložky tak pôsobia v materskom mlieku symbioticky: probiotické baktérie v materskom mlieku osídľujú črevá a odrážajú útoky škodlivých mikroorganizmov. Oligosacharidy sú potravou pre tieto baktérie.

    Rad klinicky testovaných produktov na vyskúšanie pre vás, sa skladá z:

    HiPP 2 BIO Combiotik:

    • pokračujúca mliečna kojenecká výživa už od veku 6 mesiacov, plná vitamínov A, C, D, ktoré podporujú imunitu. Je ľahko stráviteľná a obohatená o omega 3, ktoré sa starajú o vývoj mozgu a nervových buniek vašich budúcich školákov. Taktiež obsahuje PRAEBIOTIK® a prírodné kultury mliečného kvašenia PROBIOTIK®.

    HiPP 3 JUNIOR Combiotik:

    • mliečna výživa určená batoľatám od 1 roku. Svojou bohatou výživou podporuje imunitu. Redukovaný obsah bielkovín, prírodné kultúry mliečneho kvasenia a prebiotická vláknina (GOS) sa postarajú o bruško. Omega 3, jód, železo, vitamín D a vápnik dodajú vašim silákom všetko potrebné. HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje živiny, ktoré sú dôležité pre správny rast Vášho dieťaťa, a to v potrebnom množstve: redukované množstvo bielkovín zodpovedajúce veku dieťaťa, dôležité vitamíny a minerály pre zdravý vývoj. Preto HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje napr. železo a vitamín D, ktoré podporujú vstrebávanie vápnika, a tým aj zdravý rast kostí.  

    HiPP 4 JUNIOR Combiotik:

    • ďalšia mliečna batoliaca výživa od dvoch rokov. HiPP 4 JUNIOR Combiotik® je prispôsobený potrebám malých detí, čo sa týka obsahu bielkovín a tukov. Ďalej obsahuje dôležité látky podporujúce rast, ktoré Vaše dieťa práve potrebuje, ako prírodné kultúry mliečneho kvasenia a praebiotik. Železo podporuje tvorbu krvi a prispieva k normálnému kognitívnému vývinu. Vitamín C je dôležitý pre imunitný systém, podporuje vstrebávanie železa. Jód je dôležitý pre činnosť štítnej žľazy. Pre silné kosti vo fáze vývoja obsahuje vápnik, ktorý podporuje stavbu zdravých kostí, a vitamín D, ktorý je veľmi dôležitý pre zdravie kostí a zubov.

    Koho hľadáme:

    Tentokrát hľadáme mamičky, ktoré už HiPP používajú a prechádzajú na “inú veľkosť”. To znamená, že prechádzajú z 1 na 2, z 2 na 3 alebo z 3 na 4. Hľadáme aj mamičky, ktoré doteraz dojčili a rady by začali s kojeneckým mliekom Hipp 2.

    Hľadáme 10 z vás, ktoré mliečnu kojeneckú výživu vyskúšajú, otestujú a zrecenzujú. V rámci tejto kampane budeme testovať dokopy 6 balíčkov mliek číslo 2 (HiPP 2 BIO Combiotik), 2 balíčky mliek číslo 3 (HiPP 3 JUNIOR Combiotik), 2 balíčky mliek číslo 4 (HiPP 4 JUNIOR Combiotik). Na testovanie budete mať celý mesiac a potom budete tvoriť recenziu plnú dojmov a fotografií týchto produktov, ktoré sa chvália kontrolovanou kvalitou, za ktorú značka ručí vlastným menom. Svoju recenziu zverejníte potom vo svojom blogu a vo fóre (v tomto vlákne), ktoré sa bude tomuto testovaniu venovať.

    Ako sa zapojiť?

    Do testovania sa zapojíte komentárom pod týmto článkom. Napíšte, v akom veku je vaše dieťa/deti, a tiež napíšte, či ste HiPP už vyskúšali. No nezabudnite ani na dôvod, prečo by ste to mali byť práve vy. Buďte kreatívne, smelé a originálne. Pretože presne také recenzie od vás očakávame. 🙂

    Čas na napísanie komentára máte do 3.7. Výber mamičiek bude prebiehať v spolupráci so zástupcami HiPP. Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývam vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

    Dôležité upozornenie: Dojčenie je najprirodzenejším spôsobom výživy dojčiat. Dojčenská výživa by mala byť používaná na odporučenie lekára. 

    Krásny deň vám praje konik_testuje!

    O týždeň spustíme aj Skúsenosti s HiPP! Budete testovať BIO Combiotik mlieka od HiPP-u. 10 z vás dostane mlieko na celý mesiac 🙂

    Detaily o teste a produkte vám prezradím až o týždeň v článku 🙂 Ak sa chcete dozvedieť viac o projekte "Vaše skúsenosti so značkou", prečítajte si tento článok: https://i.modrykonik.sk/vase_skusenosti 😉 Krásny deň vám praje Koník testuje!

    #test_hipp