slunce3
    28. jún 2018    Čítané 4396x

    3x ZÁŤAŽOVÝ test pre SAVO prací gél bez chlóru

    Sewaaas žienky,

    opäť som sa navtierala na testovačku, tentokrát SAVO PRACÍ GÉL BEZ CHLÓRU NA FAREBNÉ PRÁDLO (ďalej len savo alebo gél)-

    Omáčky okolo balíka a doručenia sa mi písať nechce. Balíček prišiel v poriadku, trošku z neho vytieklo aj napriek tomu, že bol dôkladne zabalený a aj štupel bol prelepený lepiacou páskou. Milý sprievodný list je štandardom. 

    A ako to už u mňa býva zvykom, poriadne som sa s ním vyjašila. Tak podme rovno k tej zábavnej časti.

    Pripravila som si pre vás 3 ZÁŤAŽOVÉ TESTY s gélom SAVO (viem, že som písala: ,,dalej len savo alebo gél, ale sem sa mi to hodí 😂)

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č. 1 

    Mám dve rovnaké tričká, rovnaká značka, veľkosť, zloženie, farba....  Obe tričká sú takej telovej farby, bol to prvý test, takže mi trochu lepilo použiť biele 😂 V hlavnej úlohe kečup,horčica, čokoláda (mliečna) a detská jablková výživa a dve tričká telovej farby. 

    Pekne nagebriť na tričko.

    A pomágať!

    A nechať opaľovať pár hodín na slniečku (2h)

    Hotovo! Môže sa prať. Jedno tričko v rukách, druhé v práčke.

    Ručné pranie vzorky.

    Tričko som najskôr preprala len vo vode, aby som spláca zbytky jedla. 

    A hneď na to oprala v rukách.

    Pranie v pračke.

    Druhé tričko letelo do práčky, tiež zbavené vodou zbytku potravy.

    Tričko som dala prat na 60 stupnov, program syntetika.

    Tričká po vystihnutí.

    Parné v rukách:

    Parné v práčke:

    Spolu a na toto sa kuknite....

    Tričko parné v rukách je o dosť vacsie, neviem či, sa natiahlo alebo sa zbehlo to v práčke, toto asi nie je použitím gélu. Tričko parné v rukách je ale minimálne o 2 odtiene svetlejsie - toto tiež nemôžem pripisovat gélu, keďže každé pranie malo inú teplotu a pod. Len pre haluz, že boli rovnaké, ale už nie sú.😂

    Záver testu č. 1.

    Po skoro 8h. sajrajtu na tričkách to vypralo SAVO veľmi dobre, napriek tomu tam vidím mastné po čokoláde!  Nie je to extra vidieť, myslím že ďalším prianím sa to stratí. 

    Ps. Neviem ci je toto na foto vidiet, tak dajte spätnú väzbu, či to vidíte na opranom. 

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č.2

    Keďže SAVO už dôverujem viac ako zo začiatku, ideme do testu s bielou plachtou. Ingrediencie ostavajú ako v teste č. 1. Jediný rozdiel, že teraz boli fliaskane na latku náhodne a bol použitý iný prací program. 😂

    Tieto vzorky sa opalovali len 2h. na slniečku, viac času som im nedala. 

    Obe som zbavila hrubej špiny pod tečúcou vodou vo vani. Jedno parné v rukách, druhé v práčke na 60C, tentokrát program bavlna (šuchla som to prať s Testom č.3, ten bude ďalej)

    Poliala sajrajt savom... 

    Šľahla som to do práčky spolu s tmavým oblečením 😂👍, naliala dávku priamo do bubna a pustila.

    Po vysušení:

    Prané v rukách:

    Prané v práčke na 60 C program bavlna.

    Spolu

    Zaver:

    Už v tom nevidím náhodu, parná vzorka v rukách je o dosť belšia ako parná v práčke, pravdepodobne za to môže to moje prehnané dávkovanie. 

    Pranie v práčke:

    zostal mastný fľak, pravdepodobne opäť po čokoláde. (Aspoň vieme koľko tuku tam je 😂)

    ZÁŤAŽOVÝ TEST č.3

    Posledný zaťažový test, až mi je smutno... Prala som manželovi rybárske handry, keďže začala sezóna dravcov, znamená to pre mňa večný boj so slizom. Kto nikdy nemal nič špinavé od sumca a pleskáča, je to ako by ste schytali plnú dávku konského ejakulátu na odev... Po zasachnutí katastrofa... 16. A 17.6. Na zahajovacke hneď aj lapil, okrem iných rýb.

    Pre viac foto a video klikni https://m.facebook.com/Siluro-Predator-Fishing-Andrej-Rakovský-176927452683158/?ref=content_filter

    Najviac postihnuté kusy odevu putuju do práčky aj so vzorkou č. 2 - to už viete. 

    Nenechajte sa oklamať, tá špina takto vyzerá neškodne, ale hneď po namočení ožije a je to rovnaké ako už spomínaný ejakulát.... Ble. Takže som to zapla na tie dve hodky (foto test č. 2)

    Záver:

    Oprané na paradičku!!👍👍👍👍👍 

    Po slize ani stopa, farby sú v poriadku. Zliezol akurát sliz, presne toto som potrebovala, oprať to hneď na šupu!!! Zatiaľ ako jediný prací gél to dalo SAVO na kráľa. 👍👍👍👍

    Tak toto boli moje tri záťažové testy, ktoré som si pre SAVO a pre vás pripravila. 

    Môžem zhodnotit ako veľmi dobre, nakoľko 2 prvé testy v realite len málokedy stretneme, no pomôže vám to spraviť si vlastnú mienku. Okrem týchto testov som prala aj bežne. 

    👍 mu dávam za vypratie uterákov.

    Mám staršiu, vlastne už pani práčku, už jej to ťahá na 17r. Hadicu mením raz za rok, bubon a všade kam dotiahnem čistím parným čističom,ďalej klasika cele Savo chlorove a 95 C. Sem tam ocot. No po pár praniach po čistení vždy uteráky stuchnú aj keď sú hneď po opraní vyvešané, so Savom tento problém nebol.

    👍 manželové čierne tričká

    Neviem či má tak agresívny pot, no keď si dá na seba čierne tričko, do hodiny páchne golier... So savom tento problém nebol.

    👍 vypere sliz zo sumca a pleskáča na šupu...  

    👍 bežne zababrané prádlo 

    👍 bez použitia aviváže mi vôňa silno pripomtina pedro žuvačky,pozor vôňa je ozaj jemná, mne vyhovuje, neznášam aviváž. 

    ⏩ pri praní v rukách megaškvrny odstraňuje lepšie ako práčka

    ⏩ použite rukavice, rovnako ako aj iné gely to na ruky nie je bohvie čo 😂 A ak už periete v rukách ako ja, riadne si ich potom natrite krémom.

    Úplne, úplne záverečný záver 😂

    U mna Savo prešlo na výbornú a od tohto momentu mám novú značku pracieho gelu SAVO.

    (Ne)Povinná dakovačka

    Veľmi pekne ďakujem Savo a Modrý koník, že som sa znova mohla pustiť do testovania. 

    #dajteminiecodalsienatestovanie 😂😂😂 

    A prajem #pekny_den 😂😂😂 

    Foto zo zakulisia 😂

    petrah3
    28. jún 2018    Čítané 431x

    Môj nový favorit. Prací gél SAVO – bez chlóru

    Naozaj veľmi som sa potešila správe od konik_testuje, ktorá mi zvestovala, že som vybraná na testovanie nového pracieho gélu Savo - bez chlóru. Priznám sa, že som po ňom už skôr pokukovala v obchode, no nikdy som nemala čas pristaviť sa a preskúmať jeho etiketu. Až kým mi  domov neprišiel balík...

    Keď som balík otvorila, ostala som trochu zarazená. V krabici bola len jedna fľaša pracieho gélu. Rýchlo som rozmýšľala, či budem mať dostatok bieleho prádla na testovanie... Podľa vzhľadu fľaše som si myslela, že tento prací gél Savo bez chlóru je určený len na bielu bielizeň. No mýlila som sa.

    Som večne zaneprázdnená a pracujúca mama takmer 5-ročných trojičiek a vítam každú vychytávku, ktorá mi zjednoduší život. Napríklad taký univerzálny prací gél, určený na biele aj farebné prádlo. Bomba, však? Pravdu povediac, neverila som, že niečo univerzálne dokáže vyprať synove biele futbalové tričko. A fľaky skutočne vyšli, dokonca aj po týždni z nich cítiť luxusnú a naozaj veľmi príjemnú vôňu pracieho gélu Savo – bez chlóru. A rovnako som bola spokojná s kvalitou prania posteľných obliečok, kuchynských (aj kúpeľňových) uterákov, farebného či bieleho oblečenia.

    Osobne mám značku Savo veľmi rada. U nás ho nájdete v každej miestnosti. Pri práčke však chýbal. Ale už nebude. Myslím, že vyslúžil status môjho nového pomocníka pri praní 😊

    mirkave
    28. jún 2018    Čítané 459x

    Testovanie Savo gel bez chlóru na pranie

    Hmmm... Testovanie? Vždy som to chcela skúsiť. Testuje sa hocičo, ale testovať gél na pranie? To je sen každej matky 😉 . Mala som šťastie, že má vybrali.

    Testovanie mohlo začať... a aj začalo. Zohnať špinavé prádlo v 7 člennej rodine nie je žiadny problém. Len čo doperie posledná práčka, tak hneď večer je kôš na prádlo zas naplnený. Prala som skolkarovi, pubertackam, puberťákom, chlapovi, mne, špinavé montérky + robotné tričká, uteráky, handry na riad, návliečky... A aj nejaký ten plyšák sa prikmotril do prania 🙂 . Ako píšem - nie je problém zohnať prádlo na otestovanie nového gélu.

    Ako prvé má zaujala krásna vôňa. Áno, aj ja si spájam Savo so silným smradom. Ale toto? Tento gél naozaj krásne sviežo vôní. Aj po vytiahnutí z práčky. Vôní a vyperie.

    Trávové a blatové rifle zvládlo Savo bez chlóru bezproblémov. Netrebalo prepierať v rukách,ani zvlášť program nastaviť. Klasika 40° a na rifliach nebol anilen náznak blata a trávy.

    Pubertálne prepotené tričká tiež nie sú žiadny problém. Špinavé montérky a pracovné tričká sú mäkké, voňavé a čisté. Opraté k spokojnosti hneď na prvýkrát.


    Jedno malé bezvýznamné mínus, ktoré som registrovala hneď od prvého použitia, bolo ... no vlastne nebola, odmerka. Našťastie mám nejaké doma, tak som jednu určila pre Savo. A ešte by to chcelo pribaliť niekoho, kto prádlo roztriedi, dá prať, povešia a potom aj poskladá a uloží na miesto 😉 . Ale zatiaľ to zvládame aj bez takýchto vylepšení. Hlavne predsa je, aby bolo biele biele, tmavé tmavé a aby farebné zostalo farebným 🙂 .

    Prádlo je čisté, voňavé, čisté, čisté a čisté. A o to pri pracích géloch ide.

    Čiže ja Savo bez chlóru na pranie vrelo odporúčam. Pre moju rodinu a naše špinavé prádlo dopadol test na 1* .

    milasssku
    24. jún 2018    Čítané 417x

    SAVO prací gél

    Keď mi bolo oznámené, že budem testovať SAVO prací gél, tak som sa celom potešila, keďže som sa ho chystala už dlhšie kúpiť. Ale tak povedzme si na rovinu koho by nepotešilo prať dva-tri týždne zadarmo 🙂

    Nasledujúce dni som sa dala na pranie. Prala som biele, tmavé, monterky, detské veci, záclony a obliečky. Biele veci mi gél síce opral dobre, no aj napriek tomu že som viackrát čítala, že je to SAVO bez chlóru čakala som že sa veci viac rozžiaria, no nestalo sa. Staršie "zažrané " škvrny ešte viac zvýraznilo ako asi každý jeden prací gél na trhu.

    Tmavé prádlo sa vypralo dobre, nevšimla som si nejaké vyblednutia alebo neoprané škvrny. Ďalšími na rade boli monterky. Oprali sa celkom fajn.Zostali čisté, voňavé, no staršie škvrny zostali aj naďalej. Detské veci som prala v SAVO géle viackrát. Klasické škvrny ako polievka, čajik, mliečko zošli ale škvrny ako banán,mrkva, pokakané išli až na viac krát aj to s použitím odstranovača škvŕn. Takto vyzerali body po opratí iba SAVOM (dúfam že je to dostatočne vidieť)

    Veeeľke plus ma u mňa vôňa pracieho gélu SAVO, keď som oprala záclony a hneď mokré vyvesila dom mi voňal ešte pár dní krásne sviežo. Obliečky ešte po týždni voňajú.

    Vôňu som cítila dokonca keď práčka prala.

    Myslím že to môžem zhrnuť tak že gél je to dobrý, no nie výborný, ale s výborným som sa na slovenskom trhu ešte žiaľ nestretla. Vždy používam odstraňovače škvŕn, bieliace prostriedky, žlčové mydlo a aviváž. Porovnala by som ho k práškom a gelom typu A.iel alebo Pe.sil 😀  Neohúril no ani nesklamal, ak pôjdem najbližšie nakupovať pracie prostriedky a SAVO bude v dobrej cene, určite ho vezmem 🙂 

    zanet1304
    23. jún 2018    Čítané 235x

    Čo to Savo je? Alebo ako sme testovali Savo.

    Vždy som sa chcela zapojiť do testovania až to raz vyšlo.  Možno v tom pravom čase ked sa u nás veľa perie. Keď prišiel balík tak má po otvorení prekvapila úžasná vôňa. Bolo to zásobené aj tým že sa trocha gélu vylialo. Samozrejme do testovania sa musela hneď zapojiť aj naša bosorka.

    Ako prvé boli pripravené na testovanie Oliverkove plienky.  Som na ne veľmi zaťažená a musia byť snehobiele a bez škvŕn. Savo uspelo iba z časti.  Vypralo všetky fľaky, zanechali plienky aj práčku krásne voňavú kde nebol žiadny zápach. Ale žiaľ po praní som si všimla mierny rozdiel v belosti a každým ďalším praním to bolo vidieť viac.  Takže pracie účinky super ale belosť plienok tk veľmi ovplyvnilo.  Možno to bude aj tým, že bol univerzálny a teda nemohol obsahovať bieliace zložky.

    Ďalším testovaným krokom bolo spotené športové prádlo môjho pubertiaka. Tu nemôžem nič vytknúť, prádlo bolo krásne voňavé, čisté, uteráky ktoré syn nosí so sebou stratili zápach zatuchnutia. 

    Pri ďalšom farebnom praní na 30° zlyhal iba jeden krát. Nevypral mastnú škrvnu na tričku.  

    Ďalšiu skúškou bolo manželove kuchárske. Zápach po kuchyni zmizol, tak isto sa vyprali aj škvrny od jedál ako napríklad červená paprika.  Zlyhal iba pri mastnote. Aj keď sa prádlo pralo na 60° mastnotu bolo ba dotyk cítiť.  Netreba sa ale obávať.  Všetky gély čo sme zatiaľ použili zlyhali.  Ma túto mastnotu zaberá iba klasický prach. 

    Skúsili sme gél aj na výbavu našej 4-nohej krásky.  Tu som fotky nestihla lebo starostlivosť o ňu má syn a tak pral aj sušil on. Špinavé deky aj pelech boli krásne čisté a na protest našej krásky 🐕 aj voňavé po géli a nie po nej 😂😂

    Vlastne až teraz som si uvedomila že prádlo bolo  bez chlpov.  Skoro žiadne sa vo filtri v sušičke nenachádzali. Celkom hodnotím gél pozitívne kým človek nechce vybrať mastné alebo aby bolo biele prádlo biele.

    rischina
    21. jún 2018    Čítané 345x

    Prať či neprať ?

    Prať či neprať? Alebo skôr: v čom to vyprať❓My mamy malých školákov vieme o čom hovorím. Ak by som mala zhrnúť recenziu do jednej vety, tak napíšem: Aj keď Savo milo prekvapilo, zázraky sa nekonali.

    Ale poďme pekne po poriadku. Savo výrobky poznám, prací gél bol však pre mňa úplná novinka. Sme 4 členná rodinka a pranie je u nás činnosť každodenná, milujem pranie, periem každý deň, niekedy aj 2-3 várky. Otestovať Savo nebol vôbec problém. Testovali sme na bielom, čiernom, farebnom, menej i viac znečistenom, prala som obliečky i vankúše...

    Ako prvé ma zaskočilo dávkovanie z vrchnáka do práčky. Neviem ako dávkujete gél, ale ja tak, že nalejem do vrchnáčika a z vrchnáčika priamo do práčky. Tu sa mi to nepodarilo, vrchnáčik nie je na to prispôsobený, aj keď samotná fľaša má hrdlo na liatie, musíte však použiť iný dávkovač. Najskôr som to brala ako problém, neskôr mi došlo, že môžem gél naliať priamo do práčky bez dávkovania. Totižto, ak som chcela cítiť vôňu a naozaj prádlo vyprať, musela som naliať na maximum.

    A tu som videla pre mňa ďalšie negatívum. Som zvyknutá používať málo pracieho prášku, používam koncentráty. Tiež musím napísať, že máme tvrdú vodu. Po preštudovaní zadnej strany, dávkovanie som prispôsobila a fľaša (balenie) mi vyšlo na tých cca 20 praní.

    Aj tak som bola sklamaná, čo sa týka vône. Samotná vôňa je pekná, samotné prádlo zblízka vonia, ale chýbalo mi to samotné prevoňanie bytu, tak ako to mám po použití aviváže. Keď som už pri negatívach, napíšem ešte jedno, bola som sklamaná, že Savo si neporadilo s mastnými škvrnami na rifliach hneď na prvýkrát, až po druhom praní škvrny zmizli.

    A pozitíva. 👍👍👍 Najviac ma Savo príjemne prekvapilo pri praní bieleho prádla. Musím napísať, že aj pri nižšej teplote dokázalo pekne vyprať. Úplne top bolo pre mňa, keď pri 30°C šetrného prania bez problémov vypralo fľak na manželovom tričku.Synova košeľa bola naozaj snehobiela, to musím uznať. Spokojnosť bola aj pri praní zelených (od trávy) synových teplákov, toto je u mňa večný problém: syn je malý futbalista a denne mám doma kopu vecí od trávy a zeminy.

    Bez namáčania a použitia iných prostriedkov si Savo s týmto poradilo najlepšie z toho, čo som doteraz vyskúšala.

    Tiež nebol problém pri praní špeciálne pripravených ponožiek na toto testovanie mojou dcérou.

    Výsledok si pozrite sami.

    Ešte môj postreh, čo som si všimla hlavne pri vankúšoch a posteľnej bielizni, (tu som špeciálne testovala to najhoršie) Aj keď staré zájdene škvrny nevypralo, samotný výsledok bol celkom dobrý, keď to porovnám s inými pracími gélmi. Toto platilo aj pri praní prepotených škvŕn napr. na tričkách od potu. Prala som aj športovú obuv, tu bol výsledok neutrálny, tak ako som zvyknutá aj pri iných prostriedkoch, aj tu bolo všetko oki, biele nezažltlo.

    Ako perličku na záver s poslednou dávkou Sava som vyprala tieto handry, uteráky z práce a mopov 😀🙈😜

    no zázraky sa nekonali, ale tak pochybujem, že niektorý iný gél by si s tým poradil lepšie.

    Ak by som mala dať na záver radu: Savo - áno alebo nie, za mňa áno, ale nie ako univerzálny prostriedok úplne na všetko. Ja osobne Savo zaradím medzi svoje must have v praní už len kvôli ponožkám a synovým kolenám. 👖👕👍

    sabinka277
    21. jún 2018    Čítané 521x

    Testovanie so SAVOM

    Ahojte!

    Mala som možnosť dostať teno zázrak do rúk. Osobne ma miestami aj prekvapil, ale aj sklamal. Potešila som sa, keď mi bolo oznámené, že mám možnosť testovať Savo bez chlóru. V obchodoch som ho ešte nevidela tak som bola rada, že čo tento prípravok dokáže.

    Keď prišiel kuriér tak prvý dojem bol krásna čistá vôňa, no už som sa videla ako ho lejem do prania. 🙂 Smozrejme aj tak bolo. Moja prvá práčka obsahovala 90 stupňov,  biele uteráky, kuchynské mastné utierky a Savo bez chlóru. Musím povedať, že príjemne prekvapil.

    Otvorila som práčku a krásna vôňa mu ostala, dokonca aj na druhý deň utierky v skrinke voňali nádherne a čisto. Tak sme prešli na 60 stupňové pranie a farebné detské veci s ktorými malo savo trošku problém, keďže som čakala vyprať aj škvrny od trávy, piesku prípadne od polievky. S niektorými si poradilo hravo no problém bol pri tráve pretože tú vypralo Savo bez chlóru až na druhý krát a tam prišlo to menšie sklamanie.

    Samozrejme som nehádzala flintu do žita ako sa hovorí a skúsila maminine pracovné veci. Červená paprika! To bola výzva, keďže biele tričká z roboty z reštaurácie mali doteraz z mojimi pracími prostriedkami veľmi zlý kamarátsky vzťah. Ale! Savo? V tomto prípadne príjemne šokovalo. Vyprané! Mami!? Vyprané! Juchúúú 🙂 Veľká spokojnosť a dokonca, keďže to boli biele trirčká a tielka tak to bola aj snehová krása.

    Ako posledné a nečakané jeden kráasny deň moja dcérka sa rozhodla vyliať na podlahu 100% ríbezľový džús. Podotýkam všade bol. Na sedačke, na zemi v hračkách no proste všade. Tak som ho išla poumývať s obavami, že ako z drahej handry na mope toto asi vyperiem? Ale verila som, že tenot krát ma Savo nesklame! No a nesklamalo.

    Pozrite sa sami na fotografiu a úplne to stačilo vyprať na 40 stupňov. Biele, voňavé, čisté a bez fľakov. Takže týmto by som Savu bez chlóru dala 8 bodov z 10. Ja Savo bez chlóru odporúčam! 🙂

    Výhody:

    - príjemná čistá vôňa

    - zvládne aj vysoké aj nízke supne

    - zažraté viac dňové švrny vyperie hneď

    - biele ostane belšie

    Nevýhody: (u mňa dosť dóležitá)

    - má problém s detskými škvrnami

    #test_savo

    Ani som netusila,ze pri tejto testovacke sa takto fasa vysantim....
    Kecup,horcica,cokolada a detska vyziva... mnamka....

    Ste zcedave ci to vypralo?
    Clanok bude celkom dost rozsiahli 😂😂 ale nebojte sa, bude tam vela fotiek,veeeela 😂

    edimamija
    19. jún 2018    Čítané 354x

    Savo - ako som ho zatiaľ nepoznala

    Dostala som príležitosť testovať vôbec prvýkrát. Aj som rada, že som vyskúšala túto novinku, ktorá sa nepredáva až tak dávno - Savo bez chlóru. 

    Myslím, že som ho vyskúšala naozaj všestranne - čo sa týka bielizne, prádla, monteriek. Veď aj sa sama som chcela vedieť, či ho budem chcieť používať aj naďalej.

    Skúšala som ho na kobercoch do kúpelne a wc, pekne čisté, vôňa neprenikavá. 

    Skúšala som na monterky manžela, myslím, že to bola tá "najsilnejšia káva". Na prvýkrát, len so samotným Savom, ale môžem tvrdiť, že na to nestačí, tam treba iné "chemikálie", aby si s toľkou špinou poradili a vôňu oleja tiež nevzali, takže tam trebalo jednoznačne aj odstraňovač škvŕn aj aviváž. 

    Na posteľné prádlo sa mi osvedčilo - pekne vypralo a aj vonia pekne. K tej vôni si nepredstavujte vôňu bežného Sava na podlahy, ďaleko to nie je ono. Je to jemná vôňa čistoty, veď je bez chlóru, a práve ten dáva tu silnú vôňu klasickému Savu.

    S tmavým prádlom to bolo to isté ako pri posteľnej bielizni.

    Takže si v závere myslím, že Savo bez chlóru je ideálne na bielizeň alebo prádlo všetkých farieb, ale len pri praní bežne nosených/používaných vecí.  A to si myslím, že je postačujúce, veď sa bežne nepošpiníme ako ten môj automechanik 😃 Vcelku som spokojná a vďačná za to, že som mohla skúšať tento skvelý produkt!

    Na margo by som ešte pridala, že veľa ale záleží aj na samotnej práčke. Či je o ňu postarané, lebo keď máte tvrdú vodu a usadeniny v práčke, určite tam nebude tak efektívny výsledok, ako pri čistej práčke.

    Ďakujem ešte raz a odporúčam aj vám tento produkt 😉

    bionke
    19. jún 2018    Čítané 432x

    Pocit luxusnej čistoty s pracím gélom Savo

    Dlho som sa nezapojila na koníku do testovania a aha vybrali ma na testovanie pracieho gélu Savo, akurát som si písala na zoznam „kúpiť prášok na pranie“, takže mi to prišlo celkom vhod.

    Bežne používam pracie gély na pranie (ja to aj tak stále volám prášok). Mám rada pracie gély pre ich intenzívnu vôňu a jednoduché použitie. Stačí naliať trochu gélu do rovnakej priehradky, ako sa dáva prášok, gél však môžete tiež naliať priamo do bubna práčky. Prípadne kombinovať oboje. Na rozdiel od prášku sa vždy dokonale rozpustí a nehrozia zvyšky prášku na vypranej bielizni.

    Od pondelka ako som Prací gél Savo dostala som prala už asi 15x. Najskôr som ho otestovala na bielom pri 40tke.

    Môj obľúbený vankúšik bol po vypratí žiarivo biely a krásne voňaví, prala som bez aviváže, a po 7 dňoch vankúšik stále vonia.

    Oprala som aj Miuškinu obľúbenú mačičku (najlepší lapač prachu, vid foto) aj tá vyšla z práčky krásne čistá a voňavá.

    Prací gél Savo si poradí aj s vecami zo škôlky a školy mojich princezien. Mamičky školákov asi vedia o čom píšem. No ale poďme k mojim pocitom z prania. Po otvorení práčky zacítite záplavu luxusnej vône. Bielizeň po vytiahnutí z práčky bola na dotyk jemná, a to bez pridania aviváže. Milo ma prekvapilo, že vôňa vydržala do druhého dňa aj na nosenom oblečení. Navyše bez použitia aviváže bielizeň neelektrizovala. Vďaka šetrnému praniu na nízku teplotu, dôslednému rozdeleniu bielych a farebných kusov oblečenia a špeciálnemu praciemu gélu na bielizeň získate aj po desiatke pracích cyklov stále rovnako intenzívne farebnú bielizeň. Tento prací gél tomu rozhodne pomôže, perie na jednotku.

    Výhody pracieho gélu Savo:

    • Atraktívna cena
    • Príjemná dlhotrvajúca luxusná vôňa
    • Odstráni staršie zaschnuté škvrny
    • Mäkká bielizeň
    •     Bez nutnosti používania aviváže

    Za mňa určite odporúčam a kupujem ďalšie balenie 🙂

    #test_savo a #recenzia

    Krásny deň 🙂 Dnes sa ozývam po menšom testovaní.. Celkom spokojnosť aj, keď som iné očakávala, ale savo nevypralo tak ako som očakávala. No zatiaľ by som mu dala takú 2-ku. Uvidím ďalej. Skúšala som oprať biele zažltnuté prádlo, ktoré opralo a biela bola krajšia dokonca aj tielko z práce, ktoré bolo ofrkané paprikovou polievkou. Na moje počudovanie to na prvý krát nevypralo, ale keď som tielko na pár hodín namočila do horúcej vody a sava bez chlóru pomohlo. No ostala som trošku sklamaná. #test_savo #recenzia

    zanet1304
    Správa bola zmenená    15. jún 2018    

    #test_savo dnes oprané ďalšie 3 práčky. Keďže je syn aktívny športovec tak sa nám toho nakopí vždy dosť. Tmavé prádlo od potu vypralo super, podbradníky drobca od prvých prikrmov sú tiež čisté. Žiaľ mastný fľak na 30° zostal. Cez víkend čaká SAVO ťažká skúška. Mastné kuchárske a komplet výbava našej 4 nohej krásky

    (2 fotky)

    Dnes už tretia práčka 😲😵😉 #test_savo

    Dnes prebrala štafetu v testovaní Kiara 😀 vraj treba dať kone do poriadku 🦄🦄🦄 Mama už nevedela, čo dať do práčky, tak sa toho chytila dcéra. Ak máte nejaký tip, na čom odskúšať Savo, sem s ním. Pošlem 💙

    #test_savo

    #test_savo
    Vcera oprate tri pracky. Biele,tmave,pracovne. Pracovne oblecenie je ciste,biele je krasne biele a tmave........tmave je krasne tmave 😉 . A vonave. Nedala som ani avivaz,aby som zistila vonu po oprati. Spokojna som velmi 🙂

    Testovanie u nás v plnom prúde. Máme tu kopu zelených vecí nášho syna 👕👖👕, nádherné ponožky našej dcéry, ktorá sa rozhodla, že mi pomôže v testovaní a obehla naboso celú školu🏃💃. A manželove ponožky nezaostávajú, neviem či sa miekomu tak potia nohy, jeho biele ponožky, to je niečo strašné 🙈. Výsledky spolupráce mamy čarodejnice a pomocníka Sava nájdete v recenzii, ktorú pripravujem. 👍Zatiaľ môžte tipovať, čo sme zvládli a čo bolo nad naše sily..
    #test_savo

    (3 fotky)

    Ide sa na to #test_savo , perie sa tmavé 😉

    #test_savo a mám za sebou prvé testovanie. Keďže doma používame látkové plienky tak prvé pranie boli tie. Tak ako som bola zvyknutá pri iných geloch chcela som použiť ako odmerku vrcnák. Žiaľ v tomto prípade som musela dávkovať s malým poldecovym pohárikom keďže odmerku doma nemám. Druhú komplikácií som si vyrobila sama 🙈🙈 plienky periem s predpierkou a aby mi gel z dávkovača nevytiekol musela som ho na hlavné pranie zvlášť dávkovať. V tomto sú naše práčky ešte nedokonalé.
    A teraz k samotnému praniu 😍😍 prekvapilo ma že vonia počas prania celý byť. Keďže som alergicka na akúkoľvek avivaž tak som čakala problém s dýchaním. Na moje prekvapenie som OK. Tak mám hneď prvé pozitívum. Voňavé prádlo a ja môžem v kľude dýchať 😍😍 Čo sa týka samotného účinku gélu na plienky som maximálne spokojná. Všetky škvrny ktoré náš drobec vyrobil zmizli aj bez toho aby som ich musela pred priním zaprať mydlom. Takže o robotu menej. Plienky sú krásne biele, voňavé a mäkké. Plus dávam ešte že voňaju aj ked su znova mokré 😂😂😂 nový identifikátor že je čas prebalovať 😲😲😲

    (3 fotky)

    Prišla stuhou (lepiacou páskou ) previazaná škatuľka 😊
    Čo môže ženu na MD potešiť viac ako vyhrať testovanie pracieho prostriedku? A to že je to práci gél Savo #test_savo ,je len veľké plus 👕👖👗👚🔫

    Ako dávkujete prací gél? Ja vždy nalejem do vrchnáčika a šup do zásobníka. Aj Savo som chcela takto použiť, ale zlý pokus 🙊 Vrchnák v tomto prípade je len vrchnák a ja nabudúce budem musieť použiť odmerku, ale zas to hrdlo je fajn, dobre sa to leje z fľaše. A pekná farba, že? 😀👍
    #test_savo

    #test_savo pokusný vankúšik, mozno to fotak nezachytí tak jasne, ale rozdiel je evidentný (zas samozrejme nemam totalne spinave vankuse doma 😂😂😂💁) Za mna spokojnosť a prala som na 40tke 👌🔝

    (2 fotky)

    #test_savo
    A je doma 🙂
    Kurier zavolal doobeda,ja v praci,tak to prevzal moj chlap. Zvedavy chlap+zvedave deti=rozbaleny balik 😀 . Po prichode z prace ma doma cakala nadherna vona pracieho gelu Savo bez chloru. Bola som milo prekvapena,ze Savo vie tak krasne vonat 😉 . Tesime sa na testovanie.

    #test_savo dnes prisiel balicek na moje obľúbené testovanie a to bude “pranie” vona ma prijemne prekvapila uz pri rozbaľovani, krasne vonia, pracka sa mi uz točí, sama som zvedava na vysledok 💁 tešíte sa?

    (2 fotky)

    Myslím, že dva príspevky za deň som ešte nedala, ale dnes musím 😀 Úplne som zabudla, že nás čaká nové testovanie, kuriér ma dnes zaskočil balíčkom 📦 Veľmi sa teším, aj keď ja viem, niektorým to ide na nervy 😀 mňa to práve začína baviť. Úplne vhod. Mám doma malú čarodejnicu, ktorá ráno odchádza ako princezná, ale večer mi príde domov stavbár 🙊🙈 tak Savo, ukáž čo vieš 🙏
    #test_savo

    #test_savo
    😂😂😂 baby ja som sa tak narehotala,vola mi kirier ze uz ma pre mna balicek na testovacku,tak ho cakam, pristavi auto, idem za nim a on za mnou,ale s druhou stranou auta 😂 dojdem kukam jeho nikde zas obehnem auto ja z druhej strany a ona rovnako 😂😂 ja som sa tak rehotala a on tiez kym sme sa nasli 😂

    Balik dorazil, ale aha aku krasnu obalecku tam clovek najde... tak ja si idem este z manzela vystrelit, idem mu to poslat,ze aha co som dostala 😂😂😂😂
    A len obalku mu poslem 😂 nech je sranda.

    Ps. Ten gel voni paradne.trosku mu uslo zo stupla ale nevadi... az som dostala chut na pedrozuvacky.
    @konik_testuje 😂 👍

    (3 fotky)