konik_testuje
    28. okt 2019    Čítané 12799x

    Vaše skúsenosti s Yves Rocher – vianočná edícia

    Vôňa Vianoc je nákazlivá a šíri okolo seba šťastie a radosť. A práve príroda je neodmysliteľnou vôňou a symbolom tohto čarovného obdobia. Dotyk kôry stromov, hebkosť snehových vločiek či vôňa borovíc. Aj vy už cítite vo vzduchu to kúzlo Vianoc? Nie? Tak vzdajte hold prírode a nalaďte sa s rastlinnou kozmetikou Yves Rocher na magickú vlnu Vianoc a zimy.

    Čo budeme testovať 

    Spríjemnite si chladné dni v spoločnosti dvoch hrejivých a revitalizujúcich limitovaných edícií, ktoré sú čo najbližšie k prírode. Budete mať možnosť privoňať si a na vlastnej koži otestovať dve kolekcie telovej kozmetiky Yves Rocher.

    Neprepadnite vianočnému zhonu a stresu. Zastavte sa, relaxujte, vychutnávajte si čarovné chvíle a zhlboka sa nadýchnite. Kolekcia V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA spája lahodnú, sviežu a ovocnú zmes pomaranča a cédrového dreva, ktorá je ako stvorená pre tieto chvíle sviatočnej relaxácie a pohody.

    Počas Vianoc majú prechádzky jedinečné čaro. Slnečné lúče sa ligocú v kryštálikoch snehu, ktorý vŕzga pod nohami, a snehové vločky sa roztápajú na vysmiatej tvári. Tento pocit si však vďaka kolekcii PRVÉ VLOČKY môžete vykúzliť aj v teple domova, pod hrejivou dekou či pred plápolajúcim krbom. Kúzelná kolekcia s vôňou bielych mandlí pripomína jemný dotyk prvých snehových vločiek. 

    Keďže vieme, že každá žena si zaslúži chvíľku pre seba a starostlivosť od hlavy až po päty, potešíme vás balíčkom, ktorý je na tento účel ako stvorený. Balíček bude obsahovať 6 produktov z oboch kúzelných kolekcií.

    • Sprchovací gél
    • Sprchovací olej
    • Telové mlieko
    • Tekuté mydlo na ruky
    • Balzam na pery
    • Krém na ruky

    Nalaďte sa na vianočnú vlnu plnú kúzelných vôní, nájdite pokoj a rovnováhu uprostred lesov a spravte krok k prírode. Pre Yves Rocher je príroda tým najcennejším darom.

    Koho hľadáme

    Na toto kúzelné a voňavé testovanie hľadáme 10 žien, ktoré svojej pokožke rady doprajú zaslúženú starostlivosť. Tieto ženy by sa mali rady rozmaznávať, zaujímať sa o kozmetiku a vyhľadávať kvalitu a prírodné zloženie. Ak v sebe majú vianočného ducha a vône pripomínajúce toto sviatočné obdobie potešia ich nos, je to iba výhoda, ale nie podmienka. Musia byť však komunikatívne, akčné a foťák im nesmie byť cudzí, aby nám testovanie vedeli sprostredkovať prostredníctvom recenzie a fotiek 🙂

    Ako sa zapojiť

    Ak by práve teba potešil voňavý balíček tejto rastlinnej kozmetiky, ktorý je ako stvorený pre sviatočné obdobie, zapoj sa jednoduchým napísaním komentára. V ňom nám napíš, aké vône sa ti spájajú s obdobím Vianoc a zimy. Taktiež nezabudni spomenúť, aké produkty telovej kozmetiky bežne používaš. Či si vystačíš so sprchovým gélom alebo si rada dopraješ aj iné telové produkty.

    Čas na zapojenie máte do nedele 3.11.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Všetkým žienkam držíme palce 🙂

    konik_testuje

    #yvesrocher

    Skvelý make up pre mastnú zmiešanú pleť odporúčam, má stredné krytie nerobí šupinky na suchších miestach, je ľahkej konzistencie na pleti ho nie je cítiť a nerobí pocit masky milujem ho pre mňa má perfektný odtieň a je za skvelú cenu 10€ bez akcie.

    suraya
    18. jún 2018    Čítané 225x

    SOS pre vašu dehydrovanú pleť

    Keď si ma vybrali ako jednu z tých, ktorá bude mať česť testovať nový rad HYDRA VEGETAL od YVES ROCHER, veľmi som sa potešila. Už z názvu som vedela, že to bude pecka! Hydra=voda to je predsa to, čo moja pleť potrebuje!

    Ako prvé ma zaujalo balenie. Nádherná tyrkysovo modrá, ktorá mi pripomína (milované) azúrové more. A navyše je z ekologického materiálu. Obaly obsahujú o 25% menej plastu ako iné balenia. Viac ako 93% zloženia je prírodného pôvodu. Taktiež  bez parabénov, minerálnych solí a farbív. Vlastne ako všetky výrobky od YVES ROCHER.

    Krém HYDRA VEGETAL YR

    Ako prvé som otvorila krém. Ten je pre mňa stále najdôležitejší 😀 A hneď si ma získal svojou sviežou krásnou vôňou.

    Mám veľmi suchú pleť so sklonom k začervenaniu. Roky som používala jeden krém nemenovanej katalógovej značky. Ten mi veľmi vyhovoval (aspoň som si to vtedy myslela). Časom ho ale vyradili z ponuky a ja som striedala krém za krémom a začala byť nešťastná z toho, že neviem nájsť za neho náhradu. Až kým som neobjavila YVES ROCHER (Viem vyzerá to ako reklama na danú značku. Ale píšem vám to preto, lebo verím, že ak si to prečíta niekto, kto má podobný problém s pleťou ako ja, tak mu môže byť tento článok nápomocný.) Vyskúšala som niekoľko druhov od tejto značky, ale tento

    HYDRA VEGETAL je taký malý zázrak 🙂

    Osobne nemám veľmi rada takúto gélovú konzistenciu, ale tento mi vyhovuje. Aj keď je to gél, nezanecháva lepkavý pocit na tvári. Aspoň teda u mňa nie. Práve naopak. Ak použijem pred tým hydratačné tonikum a čistiaci gél Hydra vegetal moja pleť je krásne rozžiarená, hydratovaná. Normálne cítim ako sa moja pleť napije ako špongia. A na rozdiel od iných krémov ten pocit hydratácie necítim len na povrchu ale aj v hĺbke. Jediné negatívum je že sa táto gélová konzistencia rýchlo míňa.

    Hydratačné tonikum HYDRA VEGETAL YR

    Opäť krásna svieža vôňa a skvelý pocit sviežosti po nanesení. Krásne vyčistí od nečistôt a rozžiari pleť. Zatiaľ topka svojho druhu.

    Hydratačné odličovacie mlieko HYDRA VEGETAL YR

    Vhodné aj na citlivé oči, neštípe po zatretí do oka. Nielen že pleť krásne vyčistí, zbaví make-upu ale zároveň ju hydratuje a ukľudňuje.

    Čistiaci gél HYDRA VEGETAL YR

    Budem sa opäť opakovať, ale aj tento je fakt skvelý! Po jeho aplikácii je moja pleť jemná na dotyk, rozžiarená a krásne hydratovaná.

    Gélový peeling HYDRA VEGETAL YR

    Áno aj tento je skvelý! 😀

    Takže aby som to zhrnula... Myslím, že tento rad sa im fakt vydaril. Ak máte suchú, veľmi suchú a citlivú pleť so sklonom k začervenaniu, cítite aká je napnutá, tvoria sa vám suché šupinky na tvári a nenašli ste ešte tú správnu starostlivosť o vašu pleť, tak toto je záchrana! Moja pleť bola naposledy takto hydratovaná, keď sme sa vrátili z dovolenky pri mori. Odvtedy mi tento pocit nenahradil ešte žiaden krém. Moja pleť konečne žiari!

    Avšak na to, aby ste si tento pocit udržali je potrebné, aby ste používali pravidelne nielen krém ale aj ostatné prípravky z tohto radu. Totižto som jeden deň vynechala aby som vedela, či ten účinok bude pretrvávať. Moja pleť už nebola taká svieža a hydratovaná. Takže ak budete pravidelne čistiť pleť a krémovať ju s radou HYDRA VEGETAL, dehydratácia vám nehrozí 😉

    mblazekova
    Správa bola zmenená    29. apr 2018    

    #yvesrocher....
    Zásoby doplnené 😊 Momentálne najlepšia starostlivosť o moju pleť a vlasy počas celého dňa 😉

    Predčasný darček k 30-tke.
    Milujem tú vôňu 😍.

    #yvesrocher

    (2 fotky)
    monda17
    24. okt 2017    Čítané 197x

    Jeseň s Yves Rocher

                        Dostala som možnosť vyskúšať jesenné novinky od Yves Rocher 🙂

                                                                No neskús to! 😀

         Veľmi ma táto možnosť potešila a zároveň som si uvedomila, že som moje telo od jari do konca leta „týrala“ tréningom, váľaním sa v bahne, plazením pod ostnatým drôtom, behaním cez prekážky od výmyslu sveta.

         Starostlivosť oň bola obmedzená na rýchlu sprchu, potretie škrabancov, modrín...

         Moju pokožku by som definovala ako suchú, nie však extrémne. Najviac vysušenú ju mávam práve v jesennom období, keď sa začnem po lete viac obliekať, keď sa začne kúriť.

         Balíček od Yves Rocher obsahoval Regeneračný sprchovací balzam, Regeneračné telové mlieko a Regeneračný balzam pre veľmi suchú pokožku.

                      Regeneračný sprchovací balzam  pre veľmi suchú pokožku

         ... má skutočne konzistenciu ako napr. balzam na vlasy. Nakoľko nepení, treba použiť väčšie množstvo ako pri klasickom sprch. géli, ale musím vyzdvihnúť jeho schopnosť chrániť pokožku pred vysušovaním.

         Nie vždy som mala čas sa po osprchovaní aj natrieť, no suchú pokožku ( v mojom prípade šupinky ) som nemala. 

         Ak by som mala naozaj extrémny problém so suchou kožou, určite by som si ho opäť kúpila! Ja som sa však zaľúbila a ostávam verná koncentrovaných gélom od Yves Rocher 😉

                            Regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

         ... si s čistým svedomím premenujem na Regeneračný telový krém. S takouto konzistenciou som sa ešte nestretla... od hustoty – cez veľmi dobré nanášanie – až po rýchle vstrebanie = ODPORÚČAM všetkými desiatimi. Vždy po saunovom ceremoniály, prichádza jeho chvíľka slávy 🙂

         Často som po ňom siahla a použila ho aj ako krém na ruky. A práve pri tomto použití som prišla na to, že má vyhladzujúci účinok.

    Hm... a tak ma teraz napadlo, že potrebujem vyhladiť tvár 😀 Skúsim, veď všetky tieto produkty obsahujú vysoké % zložiek prírodného pôvodu t.j. až 90 – 99% a viac ako 67% rastlinných olejov, sú bez parabénov, farbív a minerálnych olejov... to mojej tvári veru ublížiť nemôže.

                         Regeneračný balzam  pre veľmi suchú pokožku v tégliku

         Jeho konzistencia je oveľa hustejšia ako balzamu v EKO tube. Našla som aj jemu partie na mojom tele, ktoré ošetril a zregeneroval. Osvedčil sa mi na ošetrenie pokožky po holení a na chodidla. Fajn produkt, taký univerzálny.

         Ďakujem Yves Rocher,že som mala možnosť vyskúšať tieto nové produkty, cítim sa zregenerovano a zabalzámovano 😉

    P.S. Aké sú vaše skúsenosti s touto kozmetikou? Prípadne budem rada ak mi odporučíte niečo od YR na unavenú pleť na ktorej sa už podpisuje zub času 😉 

                                                             Majte krásnu jeseň 🙂

    Akú kozmetiku používate na veľmi suchú pokožku? Ak iba hľadáte vhodné produkty pre suchú pokožku, toto je moj tip pre vás... #test_yvesrocher #yvesrocher

    Jesenné novinky od #yvesrocher 😍 Poznáte? #test_yvesrocher

    #test_yvesrocher v plnom prúde 🚿 Aké produkty #yvesrocher používate?