Som v 10. týždni a prudko som preskočila priekopu

sonika696
10. máj 2015

Ahojte dnes sme boli neterke na prijímaní a cestou domov som si potrebovala odskočiť (poznáte to) som v 10tt a musela som preskočiť priekopu dosť prudko...nič mi neni nekrvacam brucho má pobolieva ale to od začiatku tehu...čo myslíte mohlo to ublížiť drobcekovy?

pribinak
10. máj 2015

Však si urobila len jeden skok, je to OK ;)

katarinamarkova
10. máj 2015

@sonika696 skakat v 9tom mesiaci tri hodiny na trampoline - to by bolo na zvazenie......ale jeden skok cez priekopu??? 😀 v 10tom tyzdni? - kludne si preskoc aj 50krat - len to prospeje tvojej kondicke. ak nemas vyslovene rizikove tehotenstvo samozrejme.

grasia1
10. máj 2015

pane boze zachvilku bude kazda tehotna 9 mesiacov na pn lezat doma v posteli. 😅

siska53
10. máj 2015

@sonika696
Jaj no..pri druhom tehu som sa aj zosuchla na zem na zadok a este aby som zachranila maleho pred padom z postele som sa hodila na bruchom na postel. A to som uz bola v 7.m.prosto reflex. Zas ten moj hod nebol silny,bol na makky matrac,ale tiez som rozmyslala ci sa nieco nemohlo stat babatku. Ale ved je vo vaku obklopene vodou..
Myslim,ze jeden skok je nic. Niektorym neuskodi ani bicyklovanie-mali sme tu jednu,co sa bicyklovala s bruchom a este aj maleho mala posadeneho v sedacke na bicykli.

jessica1996
10. máj 2015

ženy nemôžete to tehotenstvo brať ako záťaž-príťaž-chorobu alebo ja neviem ako sa na to ešte niektoré pozerajú.. užívajte si tehotenstvo a budte radi že nemusíte preležať cele tehu ako niektoré na rizikovom s vysokým tlakom a podobnými ťažkosťami... je to požehnanýý stav!! zapametajte si to ! a nie choroba ! 🙂

sibalka21
10. máj 2015

To hádam nemyslíš vážne :D

bonaqa2013
10. máj 2015

Pri prvom tehu som skákala zo stromu. Pri ďalších som chodila na bicykli až do pôrodu. ak nemáš rizikové tak je všetko OK.

sebaastian
12. máj 2015

Nemusis sa báť 😀 nic sa nestalo keď máš zdrave tehotenstvo aj si poskac aj pocvic a pobehaj

nini1010
12. máj 2015

Dobre dobre,tiez som bola uzkostliva ked som bola tehotna ale z tohto odpadavam 🙂 🙂

sardinka333
12. máj 2015

Bože ludia! Ako nič v zlom ale zdravý sedlaicky rozum má asi dovolenku a čítanie o vývoji plodu plus vývinová psychologia dieťaťa od Jakabčica by mala byť povinné čítanie! V 10 týždni je naozaj skoro na paniku zo skákania. Okrem toho napr. MUDr. Koucký tvrdí a to nás učili aj na somatickom vývine, že ak máte potratiť tak potratíte a nič tomu nezabráni - ten plod je vadný, geneticky alebo inak poškodený takže ja by som len bola svojim sposobm rada ak by taky plod sám odišiel, žiadna nechce mať doma postihnuté dieťa. Ale to som odbočila, prepáčte. Každopádne dotyčná nech ani nepremýšľa, že by sa jej a dieťatku niečo stalo - nestalo sa mu nič.

jessica1996
12. máj 2015

@sardinka333 je síce pravda že je na jednej strane pekné, a naozaj nie každá k tomu tak zodpovedne pristupuje, že sa bojí aj po takomto niečom.. všetky sme iné a na jednej strane ani nevieme čo si kočka prežila, či už náhodou nedajbože nepotratila v minulosti alebo niečo, tak jej strach o bábo je prirodzený ale aj tak zas na druhej strane, musím sa znovu opakovať - tehotenstvo nie je choroba! tehotenstvo je požehnaný stav ktorý si treba užívať 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre