Som v 8. týždni a prestali ma bolieť prsia

13. jún 2022

Ahojte baby. Som druhykrat tehotna. Prvýkrát to dopadlo veľmi zle prišla som o vysnívané dieta. Momentálne som v 8mom tyzdni a dnes ráno ma prestali bolieť prsia. Mala to niektorá z vás takto?moja gynekologička ma dnes dovolenku a neviem či mám vydržať do zajtra alebo čo mám robiť. Mám veľký stres pretože jeden potrat už bol a som totálne hotova😭 necítim nič. Ani bolesť ani tlaky. Vôbec nič. Nemala by som malinke už cítiť? Úplne panikárim😨

babulka97
13. jún 2022

Ešte nie.. to je skoro

miskamicha
13. jún 2022

Ja som to mala tak isto prestali ma boliet na par dni a potom zas zacali. Teraz som zas tehu /dvojcata/ a byva mi zle..raz viac a inokedy menej.. tiez som opakovane potratila..ale neda sa s tym toho casu bic robit...ani dr by nic nespravil. Je to na nervy...ale prosim bud ako tak vklude..ak.ma dnes dovolenku zajtra jej rano zavolaj povedz ake mas obavy a verim ze ta zavola na USG. Zelam vsetko dobre a treba verit ze tentokrat to vyjde!!!!

Malinke nemozes citit...ma ledva 1,5 cm ...zacnes citit tak od 17-22 tyzdna 🙂 ja som prve pohyby zacitila na konvci 16tt lebo placenta bola na zadnej stene a som relativne chudá 🙂

ivec16
13. jún 2022

ja som prve potratila a tiez ma
tak zrazu prsia prestali boliet… druhe tehotenstvo uz dobre dopadlo a tiez som stresovala ako ty ked ma tie prsia prestali boliet….
takto: hlboky nadych vydych… co sa ma
stat sa stane… ale vobec to nemusi znamenat potrat… telo
si zvykne na hladinu hormonov a prsia prestavaju boliet aje ked sa babatko rastie a vsetko v poriadku… takze najlepsie urobis ked prestanes stresovat, daj si horucu cokoladu, chod na prechadzku alebo nejak inak zamestnaj hlavu… a skus sa nejak zmierit a tym ze je zbytocne sa na zaciatku nejak stresovat lebo aj tak to neovplyvnis a stres len skodi….

drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a babatko rastlo ;)

7lenka11
13. jún 2022

ahoj, tiež som na začiatku 8tt a od včera večera ma prsia nebolia.. no moje príznaky sú ako na húsenkovej dráhe - jeden deň ani neviem, že som tehotná, som vitálna, fungujem úplne normálne.. a na druhý som úplne odpálená od únavy, vyjedla by som aj celú chladničku, pociťujem bolesti v podbrušku.. občas som z toho nervózna, lebo neviem odhadnúť svoj stav a vyhodnotiť sa, či sa niečo deje alebo nie.. ale povedala som si, že sa nebudem stresovať.. sama som si naordinovala oddych, prácu z domu, vyhýbam sa ponocovaniu a žúrom.. no ako tu bolo napísané, čo sa má stať, to sa stane, nijako to v rannom štádiu neovplyvním..

ailiba
13. jún 2022

Skus sa ukludnit🙏. Prsia v tehu, alebo akekolvek ine priznaky su velmi mylne. Teda mna prsia raz boleli a raz neboleli, ziadne tehu priznaky nie su stale. Chapem, ze mas zle skusenosti, ale skus tieto obavy zahodit, len ti kazia pekne chvilky a aj tak ti to nijak nepomoze.
Neviem, co by si chcela citit, ale v 8.tt je skoro citit babo. Netrap sa, nic neries a uzivaj si❤️.

marty_4
13. jún 2022

nerob paniku, mna nejak vyrazne prsia neboleli ani pocas jedneho tehotenstva. akoze zvacsili sa extremne, to ano, ale nejaku bolest som nepocitovala. tak male babatenko citit nemozes, vela zien v osmom tyzdni ani este len netusi, ze su tehotne.

autor
13. jún 2022

Dakujem veľmi ste ma ukludnili. Zajtra ráno pôjdem ku doktorke. Neviem prečo sa tak vyľakám.

miskamicha
13. jún 2022

Je to normalne kedze mas uz zlu skusenost. 🙂 ja som rovnaka a myslim ze mnoho dalsich urcite. Ja tiez dnes "panikarim " lebo mi nie je tak zle..ale aj tak to neovplyvnim a co sa ma stat sa stane

bessdonna
14. jún 2022

ahoj.vsetko bolo v poriadku u dr?

autor
14. jún 2022

@bessdonna Dakujem za opýtanie ❤️ Áno. Ale dala mi tabletky na udržanie. Progestanelle som dostala 🙂

bessdonna
14. jún 2022

super☺️ja beriem duphaston.

oblecenie99
14. jún 2022

Vidím, že sa to vyriešilo a je to OK, super 🙂 Ja ti len chcem napísať, že som to mala podobné, ako ty, a malý bol v poriadku. Dokonca sa mi zdá, že potom ma už prsia nijako výrazne neboleli, ani sa nezväčšili počas celého tehotenstva. Podprsenky som vôbec nemusela meniť za väčšie :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre