Som v prebiehajúcom 10. týždni a necítim sa byť tehotná

31. jan 2024

Ahojte, momentálne som 9 + 3 tt. U lekára som bola naposledy v 6+4tt, bolo tam malé aj so akciou srdiečka. cca v osmom tyzdni mi bolo dosť zle, cely tyzden som mala závraty , napínalo ma na zvracanie, proste klasika... prsia som mala ako bomby ktoré sa chystajú explodovať, od bolesti som ani nespávala. minuly tyzdeň čiže v 9 tt to prestalo. Cítila som sa normálne, dokonca plná energie odrazu, len prsia ma boleli ale aj tie o niečo menej. No a dospela som k tomu ze od vcera ma ani prsia nebolia. len ked ich nejak silnejšie stlačím, inak si ich ani necítim. Mala som uz raz MA ale bolo to dost v počiatkoch niekedy v 5-6 tt, a ked som sla na kontrolu gestačný vak uz bol prázdny takze som ho ani nevidela. Necítim sa byť ani štipku tehotná, všetky príznaky mi vymizli, jedine mi ostalo častejšie močenie a živé sny a to je všetko. Mám na 90% pocit, ze zajtra od gynekologicky nepojdem domov z úsmevom. Dievčatá, sú tieto pocity normálne? mala ste niektorá takýto ústup príznakov a bolo všetko ok? chytám sa jak topiaci slamky bohužiaľ.

andrejkap123
31. jan 2024

V 10 tyzdni uz pisu ze tehotenske nevolnosti a priznaky mozu odist. Hladina hcg uz nestupa tak ako v skorych zaciatkoch cize aj to moze byt dovodom vymiznutia priznakov.

nairia
31. jan 2024

ja som v 36tt a nemat brucho, tiez sa necitim tehotna 😄 okrem prvych par tyzdnov (realne cca 8-11tt) som sa necitila tehotne vobec, ani pocas prveho tehotenstva, ani teraz. len brusko rastie a dieta sa mrvi...

autor
31. jan 2024

ah jaj...cítim sa taká nejaká beznádejná a strašná. ked mi je zle tak je zle, ked mi je dobre tak je tiež zle. :D keby som mala MA tak by som začala hned krvácať? alebo by sa nič nedialo..ako pri tom prvom . Týždne sme čakali ze sa babo ukaze a nič. hcg stuaplo a dieťa nikde.

nairia
31. jan 2024

ach, to ma mrzi tato skusenost, tak to chapem, ze si neista. neboj, bude dobre. hlavne sa snaz byt v pohode, ono ozaj ku koncu toho prveho trimestra zvyknu tie priznaky sa bud eliminovat alebo vymiznut uplne.

tya12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonatnv
1. feb 2024

ja chapem po takejto skusenosti tie pocity ale nemyslela by som zbytocne na to, ja by som bola rada keby mi tie priznaky skoncili mne je zle od 6tt uz som v 17tt a bola som koli nevolnostiam hospitalizovana uz som cakala ze to daaavno prejde a nic 🙂

lexie321
1. feb 2024

Ani ja nemam priznaky, prsia ma neboleli vobec a uz tyzden nemam ani nevolnosti. Vcera som bola u doktorky, 8+3tt a vsetko OK aj ked som bez priznakov. Tak este nezufaj 🙂 Kedy mas dalsi termin?

autor
1. feb 2024

@lexie321 akurat dnes, prave cakam v cakárni a potia sa mi dlane od nervozity

lexie321
1. feb 2024

To je dobre. Aspoň budeš vedieť o chvíľu na čom si. Držím palce 😊

autor
1. feb 2024

ahojte, tak uz po kontrole. tie stresy co som mala v cakarni a ako som si sadla na kozu radsej opisovat nebudem, riadne som hyperventolovala na štýl psychopatky. ale ked som uvidela mimi tak som sa od úľavy rozplakala. spokojne sa mrvilo hybalo,akcia srdiecka aj velkost idealna, proste vsetko v poriadku. dakujem vam za vsetky vase komentare a povzbudenia. a najviac verim, ze niekto, kto bude rovnako stresovat ako ja, si raz tuto diskusiu precita a ukludni jej dušičku. samozrejme, este mame dlhu cestu pred sebou ale prozatim som rada za vsetko.

andrejkap123
1. feb 2024

Super gratulujem a v ktorom si tyzdni? 🥰

autor
1. feb 2024

@andrejkap123 9+4 , velkost bábätka zodpovedá 9+3

autor
1. feb 2024

@andrejkap123 ďakujem 💗

babu1991
2. feb 2024

Aj ja idem konečne po vyše mesiaci na kontrolu budúci utorok, naposledy som bola 6+5, bábo bolo trošku menšie ako malo byť, tak odvtedy tŕpnem. Doktorka vravela, že to dobehne, dorastie. Cca do 9 týždňa mi bývalo zle, nechutenstvo. Odvtedy sa cítim fajn, stále lepšie sa mi zdá. A mám obavy presne ako ty si mala. Neviem sa dočkať tej kontroly. Či bude všetko v poriadku. To by som mala byť už 13. týždeň. Trochu sa mi uľavilo, keď vidím, že u teba všetko v poriadku. Držím palce nech je ste s bábätkom zdravé naďalej.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre