Ahojte🙂)) čo myslite ? Chlapček alebo dievčatko ? Boli sme na ultrazvuk a malinké sa nám nechce už druhý krát ukázať . Taká som nedockava 🙂 zas čakať do konca mája 🥰
Pozerám do krištáľovej gule a tam, že na 50% chlapec
Tak maličké sa vám nechce ukázať, dr tým pádom nevie....neviem teda ze ci mame my ma MK vybrať veštecke gule alebo co..
@kikatina14 nemáš fotku bruska ?😇 mne zistili podľa tvaru bruska 🌸a aj sa to potom potvrdilo
@kikatina14 mame tipovať ci ako myslíš? ked si dáš urobiť testy, budeš vediet👌
@kikatina14 dá sa to určiť podľa pohlavného hrbolku, asi preto sa pýtaš, že? 🙂 plus ešte niekto vie aj podľa tvaru hlavičky. Mne by to podľa toho vychádzalo na dievčatko, ale ber to s nadhľadom... 😊
Dievčatko...moj tip.
@nelca84 hmm a podla mna na 50% chlapec :D a teraz že koho veštecka gula je viac spolahliva :D
Na 100 percent je to buduci papulnaty pubertak 🙂
Môj gynekológ by povedal,že je to vie na 100% … je to dieťa
Ďakujem vám ;) ;) no pýtala som sa skúsenejších viac než som ja :D niektoré zienky vedia tipnúť podľa crtov hlavičky 🙂 práve preto som sem dala status 🙂 zaujímalo ma čo si myslite tie ktoré viete len tak tipnúť podľa svojich ultrazvukov napríklad ;) to že to bude dieťa to viem na 100% 😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?