Baby kedy vám začalo rast bruško?
Prvorodičkám vraj vykúkajú neskôr, mne tak poriadne bolo vidieť až na začiatku šiesteho mesiaca. Dovtedy asi len večer keď som bola najedena 😁
Prve tehotenstvo az asi 5-6 mesiac bolo vidiet. Dovtedy som vnimala len ja. Pri druhom uz v 12tyzdni ako keby som bola v 5mesiaci 😄
Prvé tehu medzi 5-6m 🙂
Čakám prvé, začínam 6.mesiac ale zatiaľ takmer nevidno. Vyzerá iba ako nafúknuté po jedle 🙂
Keď som išla rodiť prvé tak na mňa pozerali ako na blázna že čo tam robím keďze som mala malé bruško...takže teoreticky možno nejak tesne pred koncom lebo v siedmom mesiaci kto nevedel že čakám tak proste nevedel 😁 a pri druhom si to očividne zopakujem🙂 som v piatom a väčšie brucho som mala po dvoch reznoch a šaláte ako mám teraz🙂 asi to záleží od genetiky a aj nejakého psychického nastavenia...lebo kolegyňa tá veľmi chcela bábo aj bruško a už vo štvrtom mesiaci sa gulala 😀
12tt 😃
Tak okolo 20tt to zacalo byt vidiet a potom sa to rychlo rozbehlo 😁
Ja som tiež prvorodička a začali veľmi skoro už okolo 10tt. A teraz na konci 3 mesiaca je už vidieť dosť
Ja som 16tt a už to vidiet...takže to je asi veľmi individuálne 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?