Uzatvorený krčok v 39. týždni

28. júl 2020

Baby dnes som bola na poradni v pôrodnici kde mi robili prehliadku a stále som zatvorená úplne a krčok tuhý bez zmeny. Momentálne mám 10 dni do termínu ešte ale začínam sa báť že sa mi pôrodné cesty nepripravia a budú mi musieť pôrod vyvolať. Keď čítam tuto fóra tak väčšina žien už sa otvára a ja stále nič. Stalo sa to niektorej že bola úplne zatvorená ešte v tomto tyzdni a zrazu sup sup a prišiel spontánne pôrod ? Ukľudnite ma prosím.

veronikaszabova
28. júl 2020

Termin som mala 9.7 - zatvorena na vsetky zamky 🙂 ani naznak, zeby to malo prist 🤣🤣🤣🤣
11.7 o polnoci odtiekla plodova voda a spustili sa kontrakcie 🙂

bjl0803
28. júl 2020

Ahoj žiadny stres ono to môže prist z hodiny na hodinu .... No naopak môžu to aj vyvolať ....ja som sa neotvarala vôbec prenasala som 4 dní dali mi vyvolávacku a pomaličky sa to rozbehlo .....neboj ony vedia čo robiť ..... Hlavne nesed prechádzaj sa veľa .....mňa dva dni po termíne poslali do mesta prechádzať sa ☺️

lucilaines
28. júl 2020

Ja som bola asi 10 dni pred terminom rano na poradni a tiez vsetko uplne tuhe a zatvorene. Doktorka mi povedala, ze podla nej, este neporodim dva tyzdne. V tu noc mi odtiekla voda.

sonnenshein
28. júl 2020

Zavreta do 40+6tt, v 41tt mi na moju ziadost spravili zatazovy test, a do 4 hodin bola mala na svete, bez nutnosti akychkolvek dalsich zasahov farmaceutickych, alebo gynekologickych.

katarinka89
28. júl 2020

Termín pôrodu 18.5. a deň predtým som bola na prehliadke u zazmluvnené ho doktora- už som mala mierne bolesti, bolo to v poobedných hodinách cca o 14tej, verdikt lekára že zatvorená, žiadny náznak pôrodu. Ešte som sa ho spýtala že či sa do samotného pôrodu stihnem na 10 prstov otvoriť a on že: budete musieť......A V TEN ISTY DEN O POL 9 TEJ VECER SOM UTEKALA NA PRIJEM NA 3 CM OTVORENA.

katka2505
28. júl 2020

Ja som bola u doktora v utorok a povedal,že to na pôrod ešte nevyzerá a že sa vidíme v poradni zase o týždeň a v sobotu naobed bola malá na svete

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre