Antikoncepcia a zvláštny výtok

graceful9
23. feb 2012

pred 3 týždňami som začala brať antikoncepciu Daylette. Som 2 mesiace po pôrode, ale pred začatím užívania som mala nechránený styk, ale test som si pre istotu pred začatím užívania robila a bol neatívny. Po týždni užívania som začala špiniť, potom krvácať silnejšie a silnejší,,,ešte len dojedám tretí riadok, takže menzes by to nemal byť,,,je to vraj normálne niekoľko mesiacov...lenže dnes som si našla aj nejaký divný výtok, vypadal ako hlienová zátka, čo mi odišla pred pôrodom,,,,čo to môže byť? nemohol to byť náhodou potrat? alebo je to normálne a iba zbytočne stresujem? mám aj výrazné bolesti brucha a som nafúknutá,,,

graceful9
autor
23. feb 2012

baby, naozaj nemáte nikto podobné skúsenosti?

23janka
23. feb 2012

ahoj pozeram ze nik nepise,u mna to bolo podobne,ale ja beriem Gestrodette,podla mna je to asi normalne,lebo ked som ich zacala brat krvacala som a mala divne vytoky cely mesiac a ten druhy trosku menej,teraz sa to uz upravilo,a je vsetko ok.takze podla mna nic vazne.

katarina1989
23. jún 2012

ahojte ja by som sa chcela spytat ako je to u vas s menstruaciou pocas uzivania tychto tabliet .... beriem ich uz tri mesiace a moja menstruacia je ovela slabsia ako predtym a trva len 4 dni co niekedy trvala aj 7 .... je to podla vas normalne?