Krvácanie počas styku po vysadení antikoncepcie

dema4016
23. jún 2019

Mám taký problém, v januári som vysadila antiku kvôli zlým pečeňovým testom po 18 rokoch užívania, odvtedy som nemala menzes, bola som asi 4 x u gynekologa, urobil mi stery, sono, všetko OK, lenže dnes sa mi stala taká vec, že po styku som začala krvácať, ani nie po ale počas, museli sme prestať, teraz mám už len taký slabý krvavý výtok, lenže ja mám strach čo to môže byť, nikdy doteraz som to nemala, neviem či je to menzes, alebo čo, na googli som už kadečo našla, čo ma dosť vystrašilo, bolesti mám ako pri menzese, tak neviem, či je to menzes, či mám zájsť ku gynekologovi, neviem, ak by vedel niekto poradiť. Ďakujem

pininka1
23. jún 2019

Podľa mňa bude najlepšie počkať či to trvá pár dní a teda je to menzes, alebo či prestanem krvácať za pár hodín a mohla to byť nejaká cysta, alebo pod. Mne keď dlho mešká menzes, čo je niekedy aj týždeň, tak vždy poviem mužovi aby sme to poriadne rozhýbali a väčšinou dostanem na druhý deň. Ale tiež nie vždy to je tak.

dema4016
autor
23. jún 2019

@pininka1 a ak to bola cysta, tak treba riešiť u gyndoša? v apríli mi robil sono, a nemala som nič, tak neviem

pininka1
23. jún 2019

@dema4016 veď to že keď ťa pozeral a nebola tam, tak neviem. Skús tam len brnknut, že čo máš robiť, ale myslím že čistiť to netreba.

dema4016
autor
23. jún 2019

@pininka1 nekrvácam, len mám také špinenie, ale fakt len tak tak

mira2222
23. jún 2019

Ja keď som krvácala počas sexu.. tak to bolo krvácanie s krčka ... Doktor mi dal tabletky ale mne sa to stávalo pri každom sexe a az vtedy keď som bola už úplne uvoľnená...na začiatku nič.. až tak po chvíle to prišlo..

goglica
8. aug 2020

@mira2222 ahoj. Prosím ťa a ako sa to vyriešilo? Mne sa to tiež teraz stáva a u gynekológa som už každú chvíľu a na posledný cca pred mesiacom povedal ze som ok. Ale aj tak tam pôjdem teraz keď mu skončí ms. Začalo sa to keď som vysadila hak a tiež som bola preliecena na zápal. Presne ako ty to mam, nie hneď na začiatku styku, až po chvíle a keď som uvoľnená. ☹️

dema4016
autor
11. aug 2020

@goglica no vyriešilo sa to tak, že som to mala iba 1až 2x, odvtedy nič