Belara a akné

elizabethgrant
3. júl 2021

Dobry den, pisala som tu uz davnejsie ale neviem diskusiu najst. Chcela som sa spytat ci nemate niekto radu co robit ak beriem antikoncepciu Belara uz rok hlavne kvoli akne a zatial sa mi plet vobec nezmenila. Stale mam stredne silne akné. Dakujem za kazdu odpoved 🙂)

gdpr
3. júl 2021

Ja by som určite riešila s dr. buď zmenu HAK alebo hľadať príčinu niekde inde ako len v hormónoch. Alebo ak chceš môžeš ju brať aj ďalších X rokov ale keď sa ti pleť nezmenila po roku tak sa ti nezmení ani po 10 (na Belare). Alebo koľko máš rokov? Mne po 20 keď sa ukľudnili hormóny sama sa začala zlepšovať pleť samozrejme aj s kvalitnou kozmetikou a zdravou stravou.

lizzygrant
3. júl 2021

@elizabethgrant Vysaď antikoncepciu, hlavne, ak ju berieš len na akné, a kúp si z Amazonu PanOxyl 10%. Nič iné mi na akné nepomohlo, a to som vyskúšala už všetko. Doslova všetko, snáď až okrem isotretinoinu, pretože ten mi kožná odmietla predpísať. Vlastne až tri kožné mi ho odmietli predpísať. Toto zaberie 100%. A hlavne, akné sa prestane tvoriť.

elizabethgrant
autor
3. júl 2021

@gdpr dakujem za odpoved, mam 18 rokov a zacala som ju brat minuly maj.

elizabethgrant
autor
3. júl 2021

@lizzygrant dakujem krasne 😍

terezka717
13. júl 2021

@elizabethgrant ahojj ja som tiež brala belaru ale od jan 2021 takže skoro pol roka a pleť sa mi tiež vobec nezlepšila + som strasne precitlivelá az som mala take depky, stale som hladna a narástli mi z nej prsia ktore teraz dost bolia. pred 2 dňami som prešla na jeanine tak dufam ze toto uz bude oki. drzim palce <3

marin4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marin4
11. okt 2021

@terezka717 ako zatial s novou hak?