Posunutá menštruácia pri braní antikoncepcie

luna379
27. máj 2017

Samozrejme, že túto otázku budem vrámci tohto týždňa konzultovať aj s gynekológom ale skúsim aj tu predtým.
Beriem antikoncepciu Vreya. Už tretí mesiac som dostala menštruáciu až posledný deň 7 dňovej pauzy (hoci bežným štandartom u mňa bol 2-3 deň) , tento mesiac som menštruáciu dokonca dostala až prvý deň užívania ďalšieho blistra. Dnes sa píše 7. Deň užívania nového blistra a ja mám menštruáciu silnú ak nie silnejšiu ako prvý deň. Okrem toho som vypozorovala veľmi silné kŕče, ale asi len od 3:00 v noci do cca. obeda, proste výlučne iba predobedom.
Bežne menštruáciu mávam 4-5 dní, mávam ju načas a kŕče mám tak prvé dva dni a nie len takéto ranné. Baby čo poviete? Ja sa veľmi bojím endometriózy... v minulosti ma trápili PCO , pre ktoré vlastne aj beriem túto antikoncepciu Vreyu, ktorá na to jediná obsahuje liečivo (alebo skôr ako to ja vravím potláčadlo) ... ale PCO sa mi asi nevrátili, nepozorujem na sebe zmeny ako vtedy... poraďte.

luna379
autor
27. máj 2017

NIKTO?

kacena0000
28. máj 2017

Ahojte žienky, mali ste už skúsenost s escapelle ak bol styk pred užitim viac krát behom dvoch dni a po užiti tabletky ešte raz tiež nechránený ? Do 5 dní slabé krvácanie no menštruácia teraz mešká 5 deň, a už týždeň mam biely výtok no nesvrby nezapacha, ráno a na večer ma boli v podbrušku ale chvíľkové stavy a nieje to bolesť ako na MS no keď ležím vystreta taka sťahovacia bolesť niekedy až pichanie ... Od užiti a tabletky prešli 3 týždne...

luna379
autor
29. máj 2017

@kacena0000 nemyslím si, že sa tvoja otázka hodí do mojej témy. U teba je jednoduché riešenie a to tehotenský test.

Baby fakt niktorá nemáte skúsenosť s mojím problémom? Ku gyndošovi sa dostanem najskôr vo štvrtok a stále krvácam...