Dzurilla centrum v Nitre

dancez
14. máj 2015

Máte skúsenosť s týmto centrom, ako ste boli spokojný a kolko ste spolu platili? Rozhodujem sa medzi Medirexom a Dzurilla centrom ale že protilátky proti trofoblastu robia na Sk iba v Nitre.

ivka3901
14. máj 2015

Ahoj ja chodím do dzurila centrum 🙂

rosa20
14. máj 2015

@dancez ahoj. bola som v Dzurille. za komplet vysetrenia sme platili 230eur (180+50e 1.konzultacia). potom sa este plati pri kontrolnych odberoch, ale to je uz tusim nizsia suma

candour
14. máj 2015

@rosa20 ja tam chodim ale nejak to uz asi nebudem dalej riesit..nechala som tam uz 230 eur plus 190 za kontrolny odber ...co sa mi nepaci je ze tam vsetko EXTREMNE dlho trva..vysledok zatial len ten ze mi medrol totalne rozbil imunitu musela som ho vysadit lebo musim teraz riesit zdrav. problemy ktore by som asi inak nemala a teda zbytocne som ho tri mesiace jedla..co juz, Dr. je ale inak velmi mila...v Ba neviem posudit ani porovnat..

dancez
autor
14. máj 2015

ďakujem baby za info

ivka3901
14. máj 2015

@dancez aj my sme platili 230 eur a našla príčinu,ktorú našťadtie prepláca poisťovna ale aj tak KET nepodaril tak teraz neviem či mám byť spokojná alebo nie

rosa20
18. máj 2015

@candour mne tiež odporučili medrol. ale rozhodla som sa ho nebrať, lebo to je len omyl-pokus. oni nevedia, či fakt zníži produkciu tých cytokínov. väčšinou to poserie skôr celú imunitu, obličky, pečeň,... ja som spokojná, že aspoň našli nejaký problém, ale chcem aby našli príčinu, prečo mám zvýšené tie cytokíny...takže budem hľadať niečo na prírodnej báze, resp. hľadať tú príčinu a tú potom liečiť..

candour
18. máj 2015

@rosa20 drzim palce 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre