Pediater v Karlovke

slaviivals
18. jún 2020

Ahojte, pomalicky hladam pediatra v Karlovke, event. blizkom okoli. Nejake rady, skusenosti? Dakujem 🤗

pupivrca
18. jún 2020

@slaviivals dr. Vajdickova na dlhych dieloch je celkom fajn

slaviivals
autor
18. jún 2020

Pokukujem aj po Dr. Matejkovi a Dr. Makejenko v Dubravke

miskamilka
18. jún 2020

@slaviivals doktor Matejka je top!

slaviivals
autor
18. jún 2020

@miskamilka myslis, ze berie aj novorodencov mimo rajon?
Citala som o nom len dobre, akurat o zastupe (Dr.
Matejkovej) boli horsie recenzie, ale to uz tak byva 😊 skor ma zaujima, ako casto ho zastupuju.
Kedy vlastne treba zacat riesit pediatra? Som len v 25.tt., ale vystrasili ma, ze uz vcera bolo neskoro 🙈

miamie
18. jún 2020

@slaviivals k Dr. Makejenko chodíme, u nás maximálna spokojnosť, ale ak sa nič nezmenilo tak nových pacientov neberie.Nam tam mladšiu zobrala iba kvôli tomu, že k nej staršia chodí.a to sme z Dúbravky.
Aj na Dr. Matejku som počula samé chvály.

scorpionflower1
18. jún 2020

@slaviivals Ja mam Makejenko, pred 18 mesiacmi brala novorodencov, co nepatria do jej rajonu. Ona je obcas trochu neprijemna, ale je dobra pediatricka a sestricka je tam skvela. Navyse maju elektronicky system s poradovymi cislami, ktory je aj online.

miskamilka
18. jún 2020

@slaviivals neviem ako aktualna je moja info, ale novorodencov berie. Pediatra si musis vybrat (a dohodnut sa s nim) kedykolvek pred porodom, jeho meno nahlasujes uz v porodnici. 25tt je este mozno skoro, ale za opytanie nic nedas a aspon budes vediet, ci ta vezme alebo mas hladat dalej 🙂

slaviivals
autor
18. jún 2020

Dakujem vsetkym 🤗

scorpionflower1
18. jún 2020

@slaviivals Pediatra ries az ked budes v 8-9 mesiaci, este mas cas. Mne tam stacil jeden telefonat. Ak si z tychto koncov odporucam kurz v rodinnom centre Kvapka (priprava na porod, kojenie a starostlivost o novorodenca) tam su dve psychologicky, ktore sa zaoberaju tymito temami (Hana Celušákova a Mária Kopčíková) jedna je aj porodna dula a spoluautorka Sprievodcu porodnicami. Oni tam poradia aj pediatra aj vam (mozes ist s partnerom) ukazu fotky zo vsetkych porodnic, daju ti velmi super prirucku. Pre mna a priatela to bolo velmi uzitocne. Hlavne tie veci okolo porodu a kojenia. Tie kurzy su 2-dnove a konaju sa v budove vedla Kauflandu blizko Harmincovej.
Este mas dost casu na vsetko, iba ak by si sa rozhodla rodit u Kocha (ja som bola tam) a chcela by si konkretneho porodnika, volaj uz teraz. Ak nechces konkretneho, tak volaj tam, ked budes tal v 30. tt.

dadamelllie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadamelllie
17. feb 2021

@slaviivals ja neviem ci maju vsetci bezproblemove deti, ale od Makejenko sa snazim odist, len maju vsetci plno. Je lahostajna, neoveruje si informacie a trepe ti ich do hlavy. Sestricka je arogantna... a niesom sama s takymto nazorom..

slaviivals
autor
18. feb 2021

@dadamelllie my sme nakoniec u Dr. Matejku a som spokojna