Začala som zdravo jesť, každý deň raňajky a zeleninu, obed mám normálny, to znamená že ryža s niečím alebo zemiaky s niečím, dnes napríklad cestoviny. Nemôžem schudnúť, drží sa ma to a už som zúfalá. Začala som jesť ešte menej, ale keď náhodou zjem napríklad banán navyše už mám výčitky a na druhý deň si dám jedno jedlo. Cvičím doma podľa videí. Nechápem, že som stále rovnaká.
@nelca0510 Veď deficit mať musím keď si dám jedno jedlo. Keď už zjem viac, nechudnem. Ja mám pocit, že nesmiem jesť, max tu zeleninu a ovocie
Velmi malo info. Na chudnutie treba kaloricky deficit nielen zdravo jest. Aj pri zdravej strave ide o mnozstvo ktore zjes. Sko pise zienka hore skus si vsetko odvazit kazde susto a zapisat.
Aku mas teraz vysku a vahu?
Kolko mas pohybu a kolko kcal prijimas denne?
Teraz som to nevydržala a urobila som si polievku sackovu, ja to nejedavam normálne, to si kupuje muž občas, ale od hladu a s chuti som si ju dala, zas mám výčitky že som žrala. A zas začarovaný kruh.
nechudnes lebo malo jes - ty ides evidentne pod bazalny metabolizmus a to nie je vobec optimalne
a ak mas vycitky z toho, ze zjes sackovu polievku alebo banan, tak by som to zacala riesit, lebo si na najlepsej ceste k serioznemu problemu s jedlom
@vler Meriam 175 a mám 61 kg. Cvičím polhodinu - hodinu denne, dnes sa priznám, že sa mi nechcelo. Kalórií príjmem ako kedy, niekedy 600 niekedy 1200.
@petamich Ale keď jem tak priberám.
Mas normalnu vahu na vysku. 600-1200 kalorii je strasne malo.
zena, zamysli sa nad sebou, lebo tvoj vztah k jedlu je viac nez chory 600-1200 kcal je strasne malo
uz nehovoriac o tom, ze pri vyske 175 cm neviem kolko by si chcela vazit
Nuž,keď máš málo kalórií nechudnes,telo zadržuje.
@petamich Lenže mne viac ani nechutí. Ja ráno nejem, pretože nemám chuť, prvé jedlo mám tak okolo 10-11. To mám ovocie nakrájané rôzne napr. nektarinky, jabĺčko, hruška atď a potom obed. Potom zeleninu mix a keď prídem večer z práce domov tak som hladná, lenže problém je, že ja v práci hladná nie som. Ale keď prídem domov tak by som vyjedla chladničku.
tak mas dobru vahu na svoju vysku chudnet tak lahko nebudes.
a prijimas dost malo, opak je pravdou pri kalorickom deficite ako mas ty si skor telo uklada aj vodu. obrazne povedane. preco chces schudnut, mas peknu vahu...skor moznom sport?
A ako si tie kalorie ratas a zapisujes? To, co si popisala, je extremne malo a neexistuje, aby si pri takom zalostnom prijme nechudla.
@vanilkovazmrzka Mala som dávnejšie aplikáciu kalorické tabuľky a zapisovala som si, tak viem približne aký mám príjem kalórií.
@vanilkovazmrzka ma malo praveze
Kalórií príjmem ako kedy, niekedy 600 niekedy 1200.
@vanilkovazmrzka lenze telo ked nemas dost, praveze uklada vsetko, aj vzduch
@bublinka1426 To je absolutny nezmysel, urcite si neuklada vsetko a vzduch uz rozhodne nie ;)
@vanilkovazmrzka no ja ked som sa stravovala malo, ma upoznornili ze to moze mat protichodny efekt.samozrejme vzduch bolo obrazne povedane
@vanilkovazmrzka Tvrdí to celý MK, tak to musí byť pravda.
ale pri tej vyske a vahe moc ryhclo chudnut nebude,m pretoze autorka ma normalnu vahu,.....
@autorka tak sa k nej vrat a zapisuj a vaz vsetko, vratane dochucovadiel, cukru a najma oleja, co pouzijes. Plus sladke napoje, ochutene mliecne vyrobky a pod. Niekedy staci jedna drobnost, o ktorej si myslis, ze sak to nic, a hned mas plus 500 kalorii 🙂
Podľa mňa máš super váhu k výške tak ak chceš schudnúť tak to bude chcieť veľmi veľmi veľmi prísne odsledovanú stravu a tréning.. proste si na dobrej váhe a telo si to už stráši
@buberova presne to pisem.uplne si to vystihla.
@bublinka1426 protichodny efekt to ma, ked po extremnom deficite zacnes jest normalne mnozstvo. Sak tych 600 kalorii telo spali uz len na to, ze bdies, dychas a funguju ti organy.
Prepac z toho co pises absolutne nejes zdravo. A sorry kolko by si chcela pri tej vyske vazit? Tymto sposobom si akurat hazardujes do zdravim
@vanilkovazmrzka ale ona ma uplne dobru vahu k vyske. takze to telo nebude chudnut lahko.
@vanilkovazmrzka ja som zrala len zeleniy ovocie a nechudla som a lekari ze pirjimam malo. ale mala som nestkucotny stres to telo vobec nepracovalo ako malo.
Ide o kaloricky deficit,nie o to,že jes ",len zdravo". Skús si to niekedy nahádzať do kalorickych tabuliek