Bolesť podbruška začiatkom štvrtého mesiaca

martinka1604
5. máj 2017

Dobry den chcem sa spytat, zajtra zacinam 4. mesiac tehotenstva a niekedy v tychto dnoch by som mala mat menzes, teda keby niesom samozrejme tehotna.. a boli ma viac podbrusko a dost ma taha v maternici, ze ci to moze byt z toho, ci to je normalne? Dakujem za kazdu odpoved

denisa098
5. máj 2017

Pravdepodobne ti tvrdne brusko,je to take tahanie mierna bolest a brusko tvrdne potom sa uvolni po chvili opat.Bolo by vhodne ist k lekarke pre istotu.Sadni na sedacku a oddychuj,zbytocne neupratovat a nenamahat sa.Pravdepodobne ti nasadi magnezium.

denisa098
5. máj 2017

@denisa098 urcite by som neliezla teraz do teplej vane ako odporucaju aj nejake mamicky max sprcha.

jance333
5. máj 2017

maternica sa rozťahuje, takže mierne bolesti alebo ťahanie sú väčšinou ok (ak je to bez špinenia alebo krvácania, samozrejme), mali by prejsť, keď si ľahneš. každopádne, radšej sa nenamáhaj, viac oddychuj a keby sa bolesti zhoršili, zájdi radšej za lekárom.

martinka1604
autor
5. máj 2017

@denisa098 magnezium si davam preventivne 1x denne a vsimla som si ze tieto ako keby menstruacne bolesti mam vecsinou v tych dnoch menzesovych, ako keby este telo nie je zvyknute na novy stav...

martinka1604
autor
5. máj 2017

@jance333 spinenie ani krvacanie chvalabohu ziadne, len zvyseny vytok no ten mam od zaciatku a zevraj je to normalne doktor povedal.. len v tychto dnoch vecsinou menzesovych citim viac citlivejsiu tu maternicu aj pri chodzi citim tahanie, ked zakaslem, kychnem...

denisa098
5. máj 2017

Povedz lekarke I ked to uz by nemalo byt po takom case,mne tvrdlo od cca 4 mesiaca magnezium som brala asi viac ako 1 denne,dcerka ma 2,5 uz sa moc nepamatam,ak by to bolo ale v nejakych pravidelnejsich intervaloch,pocit akoby na menzes spinenie a pod urcite hned k lekarke.Drzim palce.A daj sa na klud.

denisa098
5. máj 2017

Cim viac tehotna,tym viac bolesti.🙂

jance333
5. máj 2017

@martinka1604 tie bolesti pri kýchnutí a zakašľaní, na to si zvykneš. to bude asi až do konca. pokiaľ ležíš, vždy skrč nohy, vtedy to nezabolí. aj výtok je ok, kým nič nesvrbí, nebolí, nepáchne. tiež ho mám a všetky výsledky ok.
hlavne sa šetri a oddychuj koľko sa dá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre