Genitálne bradavice v 36. týždni

zuzanka341
5. okt 2015

ahojte prosim vas mam otazku som v 36tt a objavili sa mi genitalne bradavice citala som toho vela na nete a chcela by som sa spytat ze ci s tym mate niektora skusenost bojim sa ze ak budem rodit prirodzene ze sa to moze preniest na dieta dakujem za vase odpovede

zanetm
5. okt 2015

Ahoj,nechaj sa vyšetriť u gynekológa.Ak sú to naozaj bradavice,ešte ti ich môžu odstrániť -a aj musia,pred pôrodom. Ináč hrozí naozaj infekcia bábätka. Zákrok nie je bolestivý, miesto trocha umŕtvia lokálne a odstránia bradavice. Pred pôrodom s akontroluje,či sú všetky preč a nie je na škodu,keď sú jazvičky aj zahojené. Len sa POPONáHLAJ,nečakaj!!

zuzanka341
autor
5. okt 2015

@zanetm no praveze som uz u gynekologa bola a ten mi povedal ze sa s tym da nieco robit az po porode tak som teraz v strese aby to malej neublizilo :(

dmka
5. okt 2015

@zuzanka341 ahoj aj ja som mala tento problem v tehu mne sa objavili skor a doktor povedal ze sa to riesi az po porode ale v podstate ma chceli nechat rodit prirodzene az do poslednej chvile ked isiel maly nakoniec sekciou nie koli tym bradavicam ale koli niecomu inemu ale v podstate je riziko ked su vnutri ked su po bokoch vonku to neni problem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre