Kašeľ v tehotenstve

michaelazelenko
31. okt 2016

Ahojte maminky,viete mi poradit?som v 7mes.teh. a mam totiz kasel dost silny,myslite si ze si mozem dat sinecod sirup proti kaslu,alebo mam skusit iny alebo viete mi poradit a inu alternativu ako liecit kasel?

moni244
31. okt 2016

A co tak ist do lekarne, povedat, aky mas kasel a ze si tehotna? Nebolo by to lepsie?

mm2008
31. okt 2016

@michaelazelenko a pôvod kašľa? ja som sinecod v tehu užívala, ale nepomáhal.. neskôr z toho vzišiel kašeľ zo záhy a dieťa som takmer "vykašľala" než porodila.. takže najskôr zisti pôvod kašľa.. ak je z prechladnutia , hlienov, tam by možno sinecod pomohol.

shia
31. okt 2016

ja som mala ako tehotna Stopkasel sa to tusim volalo, je aj pre tehotne, je bylinny...bez predpisu.ale v lekarni isto poradia

hradnapani
31. okt 2016

@michaelazelenko sinecod urcite nie. V lekarni ti odporucia prirodnejsie alternativy. Ak to nepomoze, tak k lekarovi - mozno to bude aj na antibiotika. Mne zabral Bioparox,ale neviem, ci ho nestiahli z trhu.

shia
31. okt 2016

este vlastne som si davala taky domaci recept, ale zabral lepsie nez kupovane - domaci cibulovy sirup - rozkrajanu nadrobno cibulu zaliatu medom nechat vyluhovat, a potom z toho si to pit ako sirup. Stat sa ti z toho nemoze nic, jedine co ti to moze pomoct ;)

katarinam85
31. okt 2016

mne moja dr. radila Thymomel sirup 🙂 alebo v lekárni sa popýtať najlepšie 🙂

zdenkastanka
31. okt 2016

@michaelazelenko Ja som v tehu užívala Stodal a pomohol..

andisko
1. nov 2016

@michaelazelenko ja som si tym presla pri oboch tehotenstvach. je to nafigu, nepotesim ta. na utisenie kasla nechcu davat lekari ani lekarnici nic, lebo ta latka co tlmi kasel, posobi negativne na dieta. keby si mala vlhky kasel, na ten vedia aspon nieco najst. jedine stoptussin s privretymi ocami mi povolili a to som bola u lekarky, na pohotovosti, aj v lekarni sa pytat. plucna mi potom predpisala take dva inhalatory, aby sa mi aspon lahsie dychalo. ten kasel mi aj tak trval asi mesiac. homeopatika (stodal) su len pre dobry pocit, neliecia. bioparox sa nepouziva pri hocijakej diagnoze a ano, je stiahnuty z predaja. po mojich skusenostiach odporucam v zaciatkoch prirodu: cibulovy sirup, zabaly na hrud, naparovanie atd. je toho dost, snad najdes nieco, co pomoze. ak nie a nezlepsuje sa kasel, urcite k lekarovi radsej. ak nepomoze vseobecny, tak k specialistovi. ja som mala naozaj stastie na plucnu, zachranila ma. prveho som totiz porodila o mesiac skor kvoli silnemu kaslu, trvajucemu 3tyzdne. pri druhom dietati uz som po 2tyzdnoch kaslania riesila lekarov neodbytne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre