Kŕčovitá bolesť pod rebrami

andrea53505
20. mar 2019

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či ste sa niektorá stretli s kŕčovitou bolesťou pod rebrami(niekde oblasť žalúdka). Bolesť sa mi objavila prvý krát v 6. mesiaci. Začalo to jemným tlakom na oblasť žalúdka po pár minútach vznikla výrazná bolesť pod rebrami ktorá prebíjala až do chrbtice. S bolesťou mám spojené sťažené dýchanie. Na začiatku to bývalo tak raz do týždňa na pol hodinku, dnes v noci bolesť neprestávala a pretrvávala celú noc. Na vyšetrení som bola hned po prvý krát povedali mi že je to normálne(na gynekologii tvrdili že je to od chrbtice, na internom že je to pečeň a na chirurgii že je to tlak bábätka). Nemáte s tým nejakú skúsenosť?

kikina84
23. mar 2019

@andrea53505 ja som mala zlcnikove kamene, bolest ako opisujes. Ked sa dcera
narodila bola som na sono a objednali ma na operaciu..musela som odstavit mlieko,mala som aj atb silny zapal ale ja som uz posledne dva mesiace bola uplne hotova,nic som nemohla jest ,zo vsetkeho mi bolo zle a bola som niekolko krat na pohotovosti ..az tam mi to vlastne zistili..ale zacalo to tak ako opisujes..Kazdopadne nemusi to byt to iste..treba sa dat poridne vysetrit..drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre