Môže sa anembryomola zopakovať?

veverka175
30. dec 2013

ahojte mamicky a buduce mamicky. momentalne som na zaciatku siesteho tyzdna a k lekarovi mam ist na vysetrenie az 14.1.2014. bola som tam 23.12.2013 a videl len vacok o velkosti 2mm.
v auguste tohto roka som bola na kyretaz pretoze embryo sa nevyvinulo a v maternici bol len prazdny vacok. vtedy to bol asi 8 tt. mate niektora skusenost s tym, ze sa anembryomola zopakovala? velmi sa toho bojim. po dietatku strasne tuzime. dakujem za odpovede.

kiki68
30. dec 2013

moze sa zopakovat,ale nebyva to caste, to by uz mohlo znamenat nejkay problem preco sa to opakovane zle spojilo,ze sa nieco zacalo diat,ale nebolo z toho rastuce miminko. Ale vraj sa to vacsinou neopakuje..

kiwi82
30. dec 2013

@veverka175 ahoj ja som mala dvakrát molu hydatidozu. potom mi zistili na genetike, že sa mi v tehu zhusťuje krv, pri treťom tehu sme pichali na riedenie krvi fraxiparína dopadlo to dobre. aby si bola kľudná, chod k hematologovi, nech ti urobí testy na zrážanlivosť krvi. držím palce.

veverka175
autor
31. dec 2013

@kiwi82 co znamena ta hydatidoza? a mam na hematologiu zajst uz teraz, ked este neviem ci je vsetko ok, pretoze mam k lekarovi ist az 14.1. co bude nejaky 7tt?

kiwi82
31. dec 2013

@veverka175 je to zložitejšie na vysvetlovanie skús vygoogliť, proste sa placenta začala vyvíjať na úkor plodu, to tkanivo bujnelo a plod odumrel :( tak ked pojdeš na kontrolu tak nech ti dá výmenný lístok na hematologiu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre