Nechuť a nepríjemá vôňa v 21. týždni

20. feb 2022

Ahojte. Prosim mala niektora z Vas podobny problem? Som v 21tt a uz mesiac mi vsetko chuti rovnako zle. Je to velmi neprijemna chut a tak isto ako to zle chuti tak to aj smrdi. Nie je to zelezita chut. Neviem tu chut s smrad pomenovat. Ked idem na wc a mam stolicu (ta tiez smrdi teraz v tehu inak) tak isto mi smrdi aj jedlo. Neviem uz co mam jest. Maso, sunky nemozem ani citit lebo strasne smrdia a zle chutia. Nejem vobec mäso a tuto chut zacinam citit aj pri bezmäsitych jedlach. Nemala niektora podobne problem? Co Vam pomohlo? Dakujem za kazdu odpoved.

anne_mary2
20. feb 2022

Ja az doteraz do 9mesiaca zijem hlavne na rozkoch s maslom a dzuse, x veci mi robi stale zle aj ked uz to je oovela lepsie ako v prvych 4m.. ale teda myslim , ze nejaka extra rada na toto nie je , vydrzat do porodu,a jest co ti nevadi / nesmrdi / nerobi zle.. nie je to nic nezvycajne myslim, neprijemne ano, ale nebezpecne nie pokial nie si v stave ze neprijimas uz nic

ecko80
20. feb 2022

Ahoj, myslim, ze s tou chutou je to relativne bezne. V tehotenstve som bola spociatku par tyzdnov len na chlebe so sunkou, potom par tyzdnov len na vyvare, dalsich par tyzdnov na sosovicovon privarku, nic ine...zo vsetkeho mi bolo zle. Som takmer dva roky po porode a napriklad perkelt, ktory som pred tehotenstvom milovala, stale nemozem ani citit, varim ho len kvoli detom. Takisto ak citim avivaz alebo niektore pracie prasky, citim nevolnost ako pri tehotenstve. To mi po porode zostalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre