Problémy s vracaním počas tehu

sandie96
20. okt 2016

Ahojte baby. Som v 13tt a velmi ma trapi nevolnost a vracanie. Cely den vobec nic nedokazem zjest a napriek tomu vraciam, aj ked si dam len pohar vody. Trva to naozaj cely den a je to velmi neprijemne. Viem, ze nevolnost v tehu je normalna, ale moze byt az takto? A o silnych migrenach ani nevravim, zahmlievanie sa pred ocami, stavy na odpadnutie, je to velmi zle. Ma z vas niektora taketo neprijemne skusenosti ? Dakujem za kazdu radu 🙂

lericenkam
21. okt 2016

@sandie96 ahoj, nedávno tu táto téma bola, nájdi a prečítaj si,čo tam baby radia, ja za seba, keď som bola tehotná, vracala som od 7 tt celé tehotenstvo, celé dni, v noci nie, ešte aj v deň pôrodu ráno o 6 a o 9 sa mi narodil synček, pálilo ma hrdlo aj pažerák od žalúdočných kyselín, žalúdok ma bolel,strašné, najviac mi pomáhala minerálka sulinka alebo fatra, sú to zásadité vody, len po malých glgoch, tiež som nič moc nejedla, bála som sa, že malý ani nenarastie, lebo však z čoho? ale mal 3,5 kg a 51 cm, takže neboj, všetko bude dobré, len treba vydržať

janulabb
21. okt 2016

@sandie96 Gynekolog ti môže predpísať torecan proti vracaniu a nevoľnostiam, popros ho. Mne pomáhala Fatra extra, ale nebolo tak zlé ako u teba.

hivanik
21. okt 2016

@janulabb Torecan posobi na centrum nervoveho systemu! Uprednostnila by som nieco na prirodnej baze.

juriva
21. okt 2016

@sandie96 ja som šla do nemocnice....pomohlo.fskt to má efejt

janulabb
21. okt 2016

@hivanik ja tiež, ale v tomto prípade nejde o bežnú nevoľnosť, alebo akýsi diskomfort. Ona neje celý deň, je malátna a má stavy na odpadnutie, skončí na infúziách v nemocnici.

nivea777
21. okt 2016

Torecan je asi jedine co mne na nevolnost pomoze,resp. pomahalo,davala som si ho pred tehu ked som mala crevnu chripku.. pripadne som brala tabletky na zaludok.,.ale to je pripad pred tehu.. v tehu som si torecan dala asi len 2 cipky alebo 1,5( davala som si to na polku aby to malo mensi objem lieku).. Ak je niekomu naozaj velmi zle a nedokaze fungovat,kludne nech si da torecan ALE LEN VO VELMI VAZNYCH PRIPADOCH..cize ked je uz fakt zle ze clovek ide odpadnut..urcite nie kazdy den..urcite nie viac krat denne a urcite nie dlhodobo..

hivanik
21. okt 2016

@janulabb patrim asi k tym stastnych ktore v tehotenstve nezvracali, ale ked ho predpisala detska pre syna a pozrela som neziaduce ucinky tak v tehotenstve by som neriskovala.

marrie5385
21. okt 2016

@hivanik mam skusenost... Velmi zlu...
Ja som pri takychto nevolnostiach skoncila na par dni v nemocnici...infuzie pomohli plus mi poradili ako mam jest. Pomalicky a dietne. Plus celkom pomahali zazvorove lizatka a cukriky co kupis aj v lekarni.
@sandie96

hivanik
21. okt 2016

@marrie5385 ale ja som pisala ze som za prirodne veci v tehotenstve. A aj ja som zo synom skoncila na infuziach, takze tiez osobna skusenost.

marrie5385
21. okt 2016

@hivanik ja a torecan...ble...reakcia ...vykrucalo ma do vsetkych stran...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre