Silné výtoky a svrbenie v 34. týždni

dompod
21. jan 2015

Babulky prosim vas o pomoc. Je mi ti troska trapne a dufam ze mi niektora pomozete a nevysmejete ☹ mam posledne dni silne vytoky, no na tom ako som citala nieje nic zvlastne, ale strasne ma boli cela ... Ako to pekne napisat??? Ved viete... Strasne to svrbi a je akoby sucha co mam robit? Prosim pomozte mi ☹ ☹ 😒 🤐 som v 34tt a dost ma niekedy v nej pychne ☹

monicm
21. jan 2015

@dompod treba navštíviť lekára,nech sa pred pôrodom preličiš.určite neskúšaj samoliečbu,ja odporúčam max. tak časté umývanie obyčajnou vodou,mne to pomáhalo zmierňovať svrbenie,gel na intimnu hygienu z dubovej kôry (ja som to kúpila u sestričky) a hned zajtra smer lekár.

monika15
21. jan 2015

34 tt radsej k lekarovi.... nikdy nevies... a 34tt .... drzim palce

dorotka202
21. jan 2015

Urcte doktor.urobi vyter.da ti nieco na preliecenie.preliecit sa to musi aj kvoli babatku.aby sa nenakazilo ked sa bude rodit.ja som mala vytoky cele tehotentvo.stale vyter a podla toho liecba.vecsinou to boli len kvasinky.dr vravel ze nieje nebezpecne len neprijemne.a tesne pred porodom som brala tiez nejake cipky kvoli tomu.ta
Takkze urcite lekar.ved nato ho mas aby to riesil.aby si neuskodila babatku musis byt ty ok.nechapem naco cakas.

ivetbal
22. jan 2015

Tak ako dievčatá písali určite zájsť k Dr. a v lekárni si treba kúpiť laktobacily, tie upravia flóru a stav sa určite zlepší. Treba ešte obmedziť cukry, lebo tie podporujú rast kvasiniek. Čiže vyhýbaj sa sladkostiam a sladeným nápojom. Lebo po preliečení sa to môže vrátiť.

kamanima
22. jan 2015

choď k dr., ja som toto mala a liečila som sa vaginálnymi čapíkmi. Ležala som v nemocnici, myslím, že som sa nakazila niekde v sprchách, ale to každý popieral. Asi týždeň som si ich závadzala. Potom to prešlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre