Špinenie v prvom trimestri

lucindao
30. okt 2014

Ahojte kocky.som v druhom mesiaci tehotenstva.pred dvomi dnami som bola u dr a bolo vsetko v poriadku.dneska som mala take slaboruzove spinenie.mam ist na pohotovost? Kedze sestricka mi povedala ze ak sa objavi spinenie mam ist na urgent.a co myslite ostanem na pn?

bonaqa2013
30. okt 2014

Nie len na PN ,ale aj v nemocnici zostaneš - vlastná skúsenosť. krvácanie a špinenie vždy predstavuje riziko - potrat.

evaevelinaa
30. okt 2014

ja mam taku skusenost ze moj gynekolog (ktory byva casto aj na urgente v nemocnici) mi povedal ze to moze byt potrat a mam byt pripravena a do nemocnice mam ist az ked to spinenie bude silnejsie ako pri silnej menstruacii. chodila som normalne do prace, nebrala som ziadne lieky ani nic. spinenie som mala skoro cely 2. a 3. mesiac, raz viac, raz menej.. vsimla som si ze toho bolo viac ked som cely den chodila alebo nejako inak sa namahala.. doktor mi povedal ze spinenie moze byt chvilu - pri zahniezdovani plodu ale inak tam nema co robit a bola som dost vystrasena. nastastie vsetko dobre dopadlo..

evka1247
30. okt 2014

ja som špinila tiež tak nejak v druhom mesiaci, tiež som sa vystrašila bola som u lekára dal mi duphaston a potom to prestalo po 2 dňoch ...nebola som ani PN ani v nemocnici....viem že červené špinenie je zlé

lucindao
autor
30. okt 2014

Neviem ci mam ist na pohotovost alebo zajtra k dr.

sasa1983
30. okt 2014

Ja som mala nielen špinenie,ale masívne krvácanie. Dostaneš utroš a asi pár dní kľud, ak nebude hematóm, čo asi nebude, pokiaľ len špiníš. Na pohotovosť by som nešla, pokiaľ sa nezmení dynamika. Len zajtra cinkni Dr., nech o tom viem, resp., možno si Ťa zavolá...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre