Tehotenstvo a chrípka

natusqa123
12. dec 2023

Ahojte ženy som v 7tt a dva dni mam už chrípku strašne mi tečie z nosa teplotu mam iba 37.0*
A strašne dnes má začala bolieť noha a kríze prosím vás neuškodí chrípka bábätku ? Trosku mam aj obavy zatiaľ nič neberiem lebo ani neviem co sa odporúča v 1.trimestri a tak tiez ma 7dni uz hlava boli ďakujem za odpovede..

dadka1997
13. dec 2023

@natusqa123 a preco nejdeš k lekarke ? Urcite ako tehotná si nic nedavaj.. od teploty sa moze paralen, ale to ty nemaš ..otestuj sa na covid

martul
13. dec 2023

@natusqa123 bola si u doktorky? Kto ti diagnostikoval chrípku. To môže byť aj prechladnutie. Každopádne doktorke.

ivusa1516
13. dec 2023

@natusqa123 podľa mňa pravdepodobné ani teplotu nemáš lebo takúto teplotu Ja mám zvýšenú počas celého tehotenstva a vraj je to úplne normálne.. čiže za mňa čaj, Paralen od bolesti a vyležať nanajvyš

maryetta
13. dec 2023

Ja som mala teraz covid. Ale ja som uz 9.mesiac. Pripadne sa otestuj a ked mozes paralen. Čaj.
Zvysit davku hlavne vitaminu C.

nevenka
13. dec 2023

@natusqa123 podla mna obycajna viroza, navyse, nemas ani cez 37, to je nic. Iba vyssie teploty su nebezpecne. Mam 4 deti, pri kazdom som.bola chora aj na zaciatku, a potom este viackrat, vratane covidu, crevnej virozy. Takze klud na lozku, symptomaticka liecba, morska voda do nosa. Ak su velke bolesti, gak Paralen. V 1.trimestri by som vydrzala bez, ak sa da.

nevenka
13. dec 2023

@maryetta a este aj D vitamin. Mne pomaha aj Lactoferrin Pure konkretne, som ho teraz objavila, ja si myslim, ze tehotna by ho tiez mohla.

nevenka
13. dec 2023

@dadka1997 moze sa aj na bolest hlavy predsa. Naozaj behat k doktorke so soplom? S obycajnou virozou? 🙃. Akoze fakt. S covidom sme nikam nechodili, ani tehotne. Najdolezitejsie je fakt oddychovat, proste vylezat.

maryetta
13. dec 2023

Napr ja som teraz mala covid…. Aj som citila ze mi je zimnica. Resp akoby vnutorna horučka. Merala som si teplotu a ani 37mi nenameralo. Pritom napr v noci ale aj cez den ked som lezala a vstala spod periny tak uplne mokry chrbat….
Takze neviem….. ale zase si myslim ze keby vyskoci teplota tak by isla aj nad 39. Teda ja celkovo teplotu do 38 ani neriesim. Ani seba ani deti.

dadka1997
13. dec 2023

@nevenka akoze fakt, urcite zajst k lekarake ako nieco podceniť hlavne v tehotenstve .. a davat si lieky bez lekarskeho dohladu, to by som nerobila, a uz vobec nie 1.trimestri .. a ked nie osobne aspon tam zatelefonovať, čo lekár poradi aspon na tie sople

natusqa123
autor
13. dec 2023

@nevenka však preto nie a aja som si myslela ze s týmto k lekárke? Nešla som len som.jej volala a poradila iba vitamíny C a paralen

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre