5 detí

mrs_ng
25. apr 2024

Ahojte..
mam 3 deti z predosleho manzelstva.
Moj terajsi manzel ma 1.
Priali sme si spolocne a nadelili sa nam dvojicky.. ja mam z toho taky extremny strach..za chvilu koncim 12 tyzden. Ja neviem ci su to hormony ale dost mi robi problem prijat tuto situaciu. Manzel ma z toho srandu, myslim ze sa aj tesi..

lucik194
25. apr 2024

asi len pevne nervy 😉

mili2016
25. apr 2024

@mrs_ng asi veľa závisí aj od veku detičiek.

gleep1
25. apr 2024

Bud stastna za reakciu tvojho muza. Budete mat doma veselo, bude to náročné ale bude to stat za to. Moja sestra ma dvojky a vravi ze nikdy by nechcela inak, vychovas 2 deti jednou ranou a su skveli partaci, sestra ma dvojvajecne, kazde uplne ine a aj tak na seba nedaju dopustit, pomáhajú si... Treba vam len nove auto a ostatne pôjde, to zvladnes, uvidis, to jedno si chcela a to jedno navyse pôjde same, nebude o nic väčšia zataz nez by bolo len to jedno.

martinkatinka
25. apr 2024

Len zle ratas, ved budete mat 6 deti 😉

sense
25. apr 2024

Ono vždy treba rátať aj s takouto alternatívou, Ci jedno na viac alebo dve, to zvládnete, pomôcť môžu aj vaše 4 deti. Zrejme už nie sú najmenšie, každé v rámci možností, schopnosti a veku

mrs_ng
autor
25. apr 2024

@martinkatinka ved prave strach a hroza 🙈

mrs_ng
autor
25. apr 2024

Ked sa nam narodia deti budu mat 10,9,8,5

mrs_ng
autor
25. apr 2024

@gleep1 ja si vobec neviem predstavit tie nocne tortury 2x.. to prebalovanie, krmenie, cicikanie a ten duet ked zacnu plakat… mam z toho uplnu paniku 🙊

stvura
25. apr 2024

Autorka, mam kamosky co maju 5-7 deti podobne ako ty, uplne z prehladom to davaju a vsetky deti su zdrave, sikovne, zvladnes to, len to chce rezim a dobre planovanie.

Mas moj obdiv, ja mam tri (15, 13, cochvila 12) ale uz si to netuzim zopakovat 🙂 - a duplom nie s takym mini rozdielom ako mas ty by som mimco nedala, ja si uz pockam na vnucatko.

mili2016
25. apr 2024

@mrs_ng na rovinu obdivujem ťa ak to všetko zvládneš pri toľkých deťoch. Vidím že tam máš aj budúceho prváka ktorému sa tiež bude treba venovať... Hlavne priprav muža že sa bude musieť dosť aktívne zapájať. Držím prsty nech to všetko zvládneš 🙏

ivik4
25. apr 2024

Tak co ine ostava muzovi ked nie tesit sa ? 😄
Bud rada, ja by som skoncila na psychiatrii

sasa1310
25. apr 2024

@mrs_ng a nebude tých detí 6? Či jeho dieťa do vašej rodiny nepatrí?

rorino
25. apr 2024

@mrs_ng uff,držím palce a pevné nervy,hlavne nech ste všetci zdraví🙏 a dáte to✊

mrs_ng
autor
25. apr 2024

@sasa1310 jeho dcera neni s nami kazdy den

sasa1310
25. apr 2024

@mrs_ng tak ale je to jeho dcéra nie? Takže do rodiny nepatrí

doriiis
25. apr 2024

Či sa ti to páči autorka,alebo nie,tvoj manžel bude musieť živiť 6 deti.Ty sama ich budeš mať 5.
Či je to desivé? Pre mňa osobne áno.Vam asi nezostáva nič iné,len to zvládnuť.

simona20201309
25. apr 2024

@mrs_ng hlavne nech sú zdravé!!! Ja by som sa bála úplne iných veci ako nočnej tortury....
Bude to obrovská skúška vášho vzťahu. Manžel sa síce smeje, ale ten má za sebou len jedno dieťa, aj to ich vzťah nevydržal.....
Takže asi by som ho pripravovala na to, čo ho čaká a začala ho zapájať do starostlivosti o domacnosf a deti už teraz

1ryba
25. apr 2024

Ja obdivujem v dobrom každého, kto má viac ako 3 deti. Pre mňa je to extrém. Keď už tie deti čakáte, asi sa k tomu musíte postaviť len čelom a prakticky. Nič iné vám nezostáva.

januska12323
25. apr 2024

Ako dlho ste spolu s mužom? Ja by som sa skôr bála či to vzťah prežije a neostaneš na 5 detí sama, keďže to mužove nerátaš ani teraz, tak on nemusí rátať po rozchode.

mrs_ng
autor
25. apr 2024

Tu na modreho konika clovek nieco napise ozvu sa vsetky mudre moralistky ktore potrebuju len chytat od nudy za slovicka. Ja sa odtialto normalne mazem toto je skutocne trapne.

h2
25. apr 2024

Ja nechápem tie komentáre, že nie 5, ale 6. A ešte aj keď autorka vysvetlí, že manželovo dieťa s nimi nežije v spoločnej domácnosti, tak rýpanie, že či nepatrí do rodiny. 🙄 Jasné, že do rodiny patrí. Ale je trochu rozdiel (alebo skôr veľký rozdiel), či to dieťa s nimi žije v spoločnej domácnosti, ako zrejme žijú autorkine deti, alebo nežije, lebo žije so svojou matkou!

stvura
25. apr 2024

@mrs_ng nemaz sa, klud...zvladnes to, hlavne nech su vsetky zdrave. Jasne, je to tazke ci uz z 5 alebo 6 detmi ale pri dobrom rezime sa to da zvladnut a tie deti su uplne ine ako ked je jedno ci dve. To mamy ktore maju male pocty deti nechapu ze je to uplne ine.

doriiis
25. apr 2024

@h2 ....aha,takže keby sa pán manžel teraz rozhodol odísť a ísť bývať sám,tak by mal 0 deti zrazu? Lebo podľa tejto logiky by to tak malo byť.
Deti máš toľko,koľkým si zapísaný na RL.Bodka.
To,že je ich dosť a rozmýšľajú,či to vôbec zvládnu už po funuse je druhá vec

juliacenc
25. apr 2024

@mrs_ng vau nadhera taka velka rodinka ☺️ chapem, ze mas strach kazdy by mal. Zvladnete to 😊

h2
25. apr 2024

@doriiis Autorka píše za seba, že ona bude mať 5 detí. Toľko ju bude mať zapísanú v rodnom liste. Jej manžela budú mať v rodnom liste zapísané 3 deti. Keď sa odsťahuje, stále bude mať 3 deti, ale pokiaľ tie deti zostanú bývať s ich matkami, tak on bude bývať sám.
Ešte k tomu, čo si písala v predošlom príspevku: jej manžel nemusí živiť 6 detí. Autorkine 3 deti snáď majú svojho vlastného otca, ktorý na nich platí výživné.

doriiis
25. apr 2024

@h2 ...až na to,že autorka a jej manžel sú manželia a nie nejakí dvaja dospelí,čo sa stretávajú a majú oddelené životy.Takze autor sa nemusí podieľať na výžive a starostlivosti o 3 deti autorky? Lebo majú otca?A autorka sa nemusí starať a prispievať ( keďže sú manželia,financie sú spoločné) o dieťa manžela?
Ale,dobre.Na túto tvoju hru a logiku ,,delenia deti" sa nechytam.

h2
25. apr 2024

@doriiis Čiže, podľa teba, ak ja som porodila jedno dieťa a môj muž má z predošlého manželstva 2 deti, tak ak by som čiste teoreticky otehotnela, mám hovoriť, že čakám štvrté dieťa? 🤔

doriiis
25. apr 2024

@h2 ...nie,ale spolu v rodine by ste mali 4 deti.To,že autorka neráta manželovo dieťa ako dieťa len preto,že s nimi nebýva je chyba autorky.A tak ako jej manžel predpokladám prispieva na jedlo,ošatenie atď aj jej deťom tak platí výživné aj na svoju dcéru.Ci myslíš,že každý sa stará iba o tie svoje vlastné deti a na ostatné kašle?

sasa1310
25. apr 2024

@h2 čo nechápeš komentáre? Detí bude 6. Toto je extrém takéto zlepence rodín nejakým novým spoločným dieťaťom hlavne tak skoro po poslednom vzťahu, keďže najmladšie dieťa ma 5. Aby tu o 2 roky nepísala, ako mnohé iné, že čo má robiť, kam ísť s piatimi deťmi od dvoch mužov. Nebola by naozaj prvá
A už teraz, keď neberie do rodiny aj jeho dieťa… tak aj to svedčí o niečom

h2
25. apr 2024

@doriiis Ale ona nikde nepíše, že manželovo dieťa neberie! Proste píše o sebe, že ona bude mať piate dieťa (štvrté a piate). Čiže ona porodí päť detí, ona dojčí 5 detí, ona v noci vstáva k 5 deťom, ona sa denne stará o 5 detí. Vysvetlila, ako to myslela. Ale niekomu nestačí vysvetliť, musí stále rýpať. Že nie, nemá 5 detí, lebo s manželom dokopy majú 6 detí. Tak ak máme byť exaktní, tak nie, nemá autorka a manželom 6 detí. 6 detí majú dokopy autorka, jej bývalý manžel, jej súčasný manžel a jeho bývalá manželka. Autorka s manželom bude mať spolu len 2 deti, ich spoločné dvojičky. Všetky ostatné deti majú aj iného rodiča.
Howgh, dohovorila som!