Ako som ostala tehotná, tak mi manžel prestal prejavovať city

luciabasistova
9. nov 2021

Ahojte, mam veľkú dilemu. Sme s mojim mužom manželia 5 rokov. Predtým sme chodili spolu 7 rokov. Pred svadbou bolo všetko ok. Láska, dotyky, výlety, objatia a podobne. Po svadbe sme začali spolu bývať, všetko klapalo. Po 2 rokoch snaženia sa o bábätko sme to začali riesit umelým oplodnením. Nemal stým žiadny problém. Po 4 rokoch manželstva sa nám nakoniec prirodzenou cestou podarilo splodiť krásneho synčeka ❤️akurát ma 4 mesiace. No všetko sa zmenilo, keď som mu vravela, že som tehotná. Od vtedy mi nedal ani pusu. Žiadne objatia, ani láskavé slová. Je ku mne odmerany, vôbec somnou nekomunikuje. Len vtedy, ak mu niečo treba. Som z toho zúfalá, lebo ja tak bez lásky žiť neviem. Toľko krát som sa snažila sa snim porozprávať, no on sa na mňa ani nepozrie. Keď ideme na návštevu niekam, tak je vysmiaty akoby sa nič nedialo. Hocikedy plačem a on nič. A o sexe ani písať asi nebudem. Naš sex trvá tak pol minúty a koniec. A ak chcem zase pokračovať, tak ma odbije. Poraďte mi, čo mám robiť.

dazdovka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
9. nov 2021

No zmenilo sa to. Zmenil sa život, tehotenstvo, dieťa. Je to iné. Asi nespracoval tú zmenu a ochladol k tebe. Ale veď to by ste si mali vy vyjasniť diskusiou. Nie vypisovať na internetové fóra samostatne. ... Možno ho nepriťahuješ fyzicky už, možno stačí sa hodiť do formy, možno už to vníma ako stereotyp a je len zodpovedný hoc už nemá také city ako predtým, možno pôjdete od seba po nejakom čase(nech ale aspon dieťa trochu podrastie), a možno zistíš niečo keď sa s ním porozprávaš. :D kto vie.

lienkashoppingqueen
9. nov 2021

@nikolka1986 🙏Nikolka upokoj sa, neboj ona neni tvoja susedka, ktoru by si hned ohovorila. Varujes ju pred takymi ako si Ty? 😂

janickacrazy
9. nov 2021

@luciabasistova boli ste veľmi dlho sami dvaja, dieťa je obrovský zásah do partnerského vzťahu, možno žiarli na vlastné dieťa, ale nechce si to priznať ani sám pred sebou alebo sa obáva, že by si znovu otehotnela, preto sa sexu vyhýba, trávite spolu čas aj sami dvaja?

mamusa34
9. nov 2021

@luciabasistova skús sa venovať dieťatku teraz. Nerieš to aby si nemala stresy aj malé bude nervózne. Určite sa to časom zmení .. tiež mám malé baby ,tak ťa chápem. Chlapi niekedy nevedia ako to ženy cítia . Objim ho ty ,daj mu pusu no a .. neplač prosím ťa 👏hádam si uvedomí aj sám

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienkashoppingqueen
10. nov 2021

@nikolka1986 ja som si doteraz ani profil tej uzivatelky nepozrela. Uz som aj zabudla ze niekto taky bol. Nevadi, kazdy je omylny. Ja nie som z tych co nicia druhym zivot predtym ako sa pozru do svojich premocenych topanok, mam svojich starosti dost, som toho nazoru.

lienkashoppingqueen
10. nov 2021

@nikolka1986 mat zaujem o ludi nie je nic zle, asi spoznavas radsej ludi anonymne na internete. Ale co, Ty a ja tu nie sme dolezite. Dolezita je tu autorka. Dufam a prajem jej len vsetko dobre, lebo jej problem neviem absolutne ako by som riesila.