Prosim odporucili Vam gynekologovia ochranne tampony na kupanie (konkretne som nasla Senta nejake vazelinove) na kupanie v bazene v tehotenstve? Je to dobra vec? Mate prosim skusenosti aj v takom vyssom stadiu tehotenstva (ja som v 7. mesiaci) s kupanim sa s nimi? Resp. s kupanim v bazenoch vobec, myslim tych so studenou vodou, nie horucou termalnou;)Dakujem pekne za Vase skusenosti.
@monikafialka ja som sa kupala celé tehotenstvo s níma.
Kúpila som ich v lekárni.
Však všade odporúčajú plávanie počas tehotenstva.. A v prírodných vodách je teraz voda úplne ľadová, na to aké sú studené noci.
@monikafialka vždy je to uhol pohľadu.....V bazénoch sa premelie 100-vka ľudí a nikdy nevieš čo tam nachytáš.....Ano tampon máš, ale ten ťa neochráni pred baktériami, plesňou, mykózou, inkektmi - a je jedno či to bude koža alebo močový mechúr....v tomto sú lepšie prírodné vody ktoré majú prirodzené samočistiace schopnosti, ale zase tiež sa tam nerobí pravidelne kontrola vody....
Pouzivala som ich v tehu asi 8x a mne to vyhovovalo
Tiez som si kupovala v 101tke tampony na kupanie a uplne v pohode... 😊 doktora som sa na to ani nepytala...
@evinka3007 môžem sa spitat som v 16 t týždny môžem sa ist kupat na kupalisko s tamponom nedostanem nic bakterie a tak ďakujem
@monikafialka mne vyslovene neodporucil. Vraj radsej sa kupat v prirodnych vodach bez tamponu. Ale myslim ze kazdy hovori inak.