Tampóny na kúpanie v tehotenstve

monikafialka
17. jún 2020

Prosim odporucili Vam gynekologovia ochranne tampony na kupanie (konkretne som nasla Senta nejake vazelinove) na kupanie v bazene v tehotenstve? Je to dobra vec? Mate prosim skusenosti aj v takom vyssom stadiu tehotenstva (ja som v 7. mesiaci) s kupanim sa s nimi? Resp. s kupanim v bazenoch vobec, myslim tych so studenou vodou, nie horucou termalnou;)Dakujem pekne za Vase skusenosti.

saja1
17. jún 2020

@monikafialka mne vyslovene neodporucil. Vraj radsej sa kupat v prirodnych vodach bez tamponu. Ale myslim ze kazdy hovori inak.

etelkatelka
17. jún 2020

@monikafialka ja som sa kupala celé tehotenstvo s níma.
Kúpila som ich v lekárni.
Však všade odporúčajú plávanie počas tehotenstva.. A v prírodných vodách je teraz voda úplne ľadová, na to aké sú studené noci.

mogaa
17. jún 2020

@monikafialka vždy je to uhol pohľadu.....V bazénoch sa premelie 100-vka ľudí a nikdy nevieš čo tam nachytáš.....Ano tampon máš, ale ten ťa neochráni pred baktériami, plesňou, mykózou, inkektmi - a je jedno či to bude koža alebo močový mechúr....v tomto sú lepšie prírodné vody ktoré majú prirodzené samočistiace schopnosti, ale zase tiež sa tam nerobí pravidelne kontrola vody....

kiki68
17. jún 2020

Pouzivala som ich v tehu asi 8x a mne to vyhovovalo

evinka3007
18. jún 2020

Tiez som si kupovala v 101tke tampony na kupanie a uplne v pohode... 😊 doktora som sa na to ani nepytala...

melaniriki
27. júl 2021

@evinka3007 môžem sa spitat som v 16 t týždny môžem sa ist kupat na kupalisko s tamponom nedostanem nic bakterie a tak ďakujem