Kde kúpim nábytok do detskej izby?

katkamatka7
30. dec 2020

Plánujeme kúpiť nábytok do detskej izby. Ktorý obchod či eshop by ste odporučili, kde ste boli spokojné? Kde by ste už nenakúpili? Malý polročný chlapček má teraz postieľku pri nás v spálni, jeho izba je zatiaľ nezariadená. Oplatí sa kupovať posteľ menšiu ako 80x200?

hettinka
30. dec 2020

@katkamatka7 postel odporúčam kúpiť normálnu veľkú a zábranu. My mame z masívu a kúpili sme najskôr lacnejší matrac (malé dieťa toľko neváži a ešte ho môže ocikat, ogrckat) a neskôr menili za kvalitný. A detské izby sme kupivali v BRW, síce poľsky nábytok, ale drzi v pohode. Dcere vydržal až do dospelosti, syn už ho tiež má 8 rokov. Menili sme mu iba stolik, ten doničil.

Ale zariaďovali sme celu izbu až v 6 rokoch. Dovtedy sme v detskej mali len menší nábytok, detsky maly stolik so stoličkami, boxy na hračky (trofast z IKEA) a prebalovací pult, ktorý neskôr slúžil ako skrinka.

lennaa
5. jan 2021

Sestra si vyskladala v tempe kondela pre malu celu detsku izbu, kupovali rovno normalne velku postel, zbytocne je podla mna kupovat mensiu a nasledne vacsiu, pretoze deti velmi rychlo vyrastu, takze zbytocne, ale kedze ma este len pol roka, tak by som ju mozno este bez postele pripadne zariadila, ved predsa len este bude nejaky cas v postielke 🙂

btus
18. máj 2021

Ikea, posteľ klasická 800x2000, alebo 900x2000. Menšiu by som nekupovala. Z malej rýchlo vyrastie. Naša má 800x1800, ale to preto, že dlhšia by sa nebola zmestila. Ale obidvaja sme "výšavy", tak jej to bude do 18 🙂