Afty v pusinke u 2,5 ročného dieťaťa

lenulka351
15. okt 2018

maminky potrebujm pomoct uz neviem ako dalej. Dcerka 2,5 rocna ma v pusinke afty, aj na perach ma, uplne cervene zapalene dasna. o zaciatku som jej davala nurofen potom doktorka kazala nurofen aparalen sirup, mam aj sprej pre deti na afty. ale dcerkami vobec nechce ani sirupy, ani si nechce dat sprej do pusy, uz 3 den cezden nic nezje ani nevypije. Vypije mlieko iba vecer ked zaspi a v noci este 2x. cez den vkuse place a auka ze stipe a boli pusinka. uz som zufala

monro
15. okt 2018

Florsalmin pripadne roztok vody s kuchynskou solou. Homeopatikum rhus toxicodendron 9Ch.

janulka2811
15. okt 2018

V krcku to nema rozsirene?Z coho sa jej to porobilo?Lekarka ti musi odporucit nieco ine,alebo sa pytaj v lekarni na afty nieco,niekedy poradia viac.

kika831
15. okt 2018

@lenulka351 bohuzial asi treba striekat sprej do pusinky aj nasilu, je to urcite pre dobro dietatka a samozrejme treba, aby lekarka pozrela aj ci to nema v hrdielku. Jednoznacne podavat vit B - predava sa aj v kvapkach a podporovat imunitu. Drzim palce. Inak ja ako dieta som mavala vela aft a oparov, takze som chodievala aj na B12 injekcne, ale to az okolo 7 roka zivota.

martinals
15. okt 2018

My sme to riešili pred pol rokom,skončili sme kôli aftam v nemocnici.Pediater nám doporučil taký fialový roztok z lekárne nespomeniem si na meno + sirupy,nurofen... až v nemocnici nám namiešali niečo, keď sme boli hospitalizovaných za dva dni sme boli fit.

lenulka351
autor
17. okt 2018

nakoniec sme od pondelka skoncili v nemocnici afty zmizli ale dcerka ma tak opuchnute a prekrvene dasna aj licka zvnutra ze nam to stale krvaca a je na infuziach bo stale od piatku nechce jest ani pit ju to stipe boli ma to popraskane davaju stravu v infuziach aj druhu infuziu proti bolesti :(