Fototerapia ri novorodeneckej žltačke ambulantne?

pata90
14. mar 2019

Milé mamičky, vie niekto o ambulancii fototerapie pri novorodeneckej žltačke- ze sa fototerapia vykonáva v ambulancii počas dňa a bábätko sa berie domov. ?
V KE taka fungovala, je vraj zrušená...

lilinka77
14. mar 2019

Mas babatko s takou silnou zltackou ze by si potrebovala fototerapiu..Ak mate slnecne dni,nechaj drobca vyzleceneho za oknom..

pata90
autor
14. mar 2019

@lilinka77 nie, zatiaľ nie je taká silná, len hladam alternatívu, ak by nas pustili, lebo tu to nie je na svetlo, ale ani domov nas nechcú pustiť.... Tak skúšam , hľadám , viem, ze to existovalo, len sa neviem dopátrať.

lilinka77
15. mar 2019

My sme pri hranicnych hodnotach davali na slniecko za oknom vyzlecene(robila som na novorodencoch)..Ja by som sa za kazdu cenu netlacila domov..Niekedy davaju aj infuzie..to doma neporiesis..Ale nestresuj sa,je to to normalne,ze hodnoty bilirubinu stupaju(ine hodnoty su pripustne u 2dnoveho babatka a ine u7dnoveho)

pata90
autor
15. mar 2019

@lilinka77 ved to, ze infúzie nejdú, netreba, svetlo netreba, iné lekárky pustili detičky s hodnotami ako ma nas, len naša nas pustiť nechce a doma mam 2 drobcov. A už sme tu ôsmy deň.