Hnačka u trojmesačného bábätka

kuriatkocervene
16. feb 2022

Ahojte syn bude mať v nedelu 3 mesiace. Kŕmim ho výlučne svojím mliekom z flašky. Niekedy sa mi ale stane, že malý má úplne riedku stolicu, hocikedy mu to ide pri prebalovaní gejzírom zo zadku. Neviem z čoho to môže byť, počula som aj názor, že to môže byť aj tým, že mu sem tam dám mlieko izbovej teploty, keď ho nedopije a za hodinku pýta zase. Mlieko nechcem zbytočne vyhadzovať a vraj nie je dobré ho viackrát zohrievať. Snažím sa dodržiavať aj interval 4 hod. a nenechávať mlieko dlhšie mimo chladničky. Vždy mlieko aj ovoniam a chutnám a ešte sa mi nestalo, že by bolo skysnuté ... na mamile dokonca písali, že mlieko vydrží dobré mimo chladničky aj 16 hod.
Počula som aj názor, že hnačku môže mať aj z toho, že mu môže vadiť niečo v mojej strave ...
Neviem, mali ste niektorá podobnú skúsenosť ?

tamia00
16. feb 2022

@kuriatkocervene ahoj, mozn3mu len začínajú zúbky 🙂

im709vf
16. feb 2022

@kuriatkocervene ak je to len niekedy, moze byt ze je to z vašej stravy, ale to len treba odsledovat co mu konkrétne vadí.

danielahamar
16. feb 2022

skúste vylúčiť laktozu, alebo celkovo mliečne výrobky zo svojej stravy

ukulela
16. feb 2022

@kuriatkocervene hodinka je pre mlieko nic. Odsleduj svoju stravu. Ak ma stlica normalnu beznu farbu a nie su v nej nezvycajne veci, malo by to byt ok. Moj prvy kandil raz za tyzden, najprv hustejsie a nakonci tiez uplne riedke. Druhy tiez kojeny zas kazdy den, ale riedko. Kym bola farba ok, neriesila som.