Imunoglukan - rady na zlepšenie imunity

majuskaba
22. jan 2024

Dobrý deň.
Nejaké mamičky ktoré dávajú deťom imunoglukan? Pomáha to? Alebo iné rady na zlepšenie imunity u detí?

lavender94
22. jan 2024

@majuskaba imunoglukan pomôže, ale ta imunita sa musí nejak naštartovať a zoznámiť sa s patogénmi. Keď je dieta prvý krát v kolektíve, tými chorobami si proste prejde, tomu sa vyhnúť nedá. Minule som to riešila s mamičkou, ktorej staršie dieta nosí zo škôlky breberky a choré je vždy aj malé ročne dieta. No dopracovali sme sa k tomu, že tomu úplne nezabráni, keďže to malé sa s žiadnymi patogénmi nestretlo a imunita to nepozná a ze aspoň už nebude tak chorľavé ked bude chodiť do škôlky. Tie glukany by v tomto prípade mohli pomôcť na rýchlejšie zotavenie sa z choroby, alebo k miernejšiemu priebehu. Ja som to začala dávať teraz, ked som nastúpila do prace po dlhej dobe. Chodia tam sami chorí ľudia, milión covidu všade a musim povedať, ze zatiaľ žiadna choroba. A to som rok a pol nevytiahla v podstate päty z domu. Ak by nepomohol ten imunoglukan, riešila by som to už so špecialistom.

pericolosa
22. jan 2024

nam imunogluksn nepomohol vobec. Od septembra davam detom ciste aloe vera pit na lacno a vidim ucinok. priebehy chorob lahsie a nenosia vsetko domov zo skoly.Kombinujem to aj s probiotikami. Najdi si na trhu nejake ciste aloe a vyskusaj

emily_88
22. jan 2024

@pericolosa my tiez uzivame dlhsie ale ucinok u nas ziadny.

pericolosa
22. jan 2024

@emily_88 vazne?lebo u nas v skole teraz bola doslova pandemia chripky A, RS virusu a este do toho aj nejakych streptokokov a nasi to nedoniesli. Som bola v soku az. Inak sme boli chori pravidelne kazde 3-4 tyzdne a brutalne, miestami sme skoncili na kramarovˇch. Zatial tuto poslednu skolsku pandemiu domov nedoniesli a os septeembra ani ziadne atb. Povedala by som ze zatial najlepsi zima v nasej historii. A to som im ti nasadika az v septembri. Uzivate ciste??