Máte skúsenosti s inhalátorom pre deti?

nikolal
30. jan 2015

Ahojte, používate niekto inhalátor. Malá má opakujúce sa husté hlieny v nose a doktor nám odporučil kúpiť inhalátor, ale keďže to je dosť drahá investícia, potrebujem vedieť, či to vôbec pomáha. Ďakujem.

baska18
30. jan 2015

@nikolal mi mame inhalator Moja má caste obstrukcne bronchitidy mi to máme cez poistovnu.je síce drahý ale tá investicia stojí zato nakoľko to môžu ah dospelý inhalovat pomáha na husté hlieny.ešte by som odporucika aj zvlhcovac vzduchu

nikolal
autor
30. jan 2015

@baska18 máte taký, čo sa dáva maska? toho sa bojím, že malá bude odmietať

baska18
30. jan 2015

@nikolal áno taký mame.treba ju zabavit zapnúť rozprávky hrať sa s nou alebo jej ppritom citat.stačí tak po 5 min viackrat za deň zvykne si ;)

dzejn80
30. jan 2015

Zvykne si, my tiez mame, maly zacal inhalovat v 10 mesiacoch, prve 2-3 razy s revom a potom sa uz dalo. Ale dr. povedala ze im ten rev paradoxne pomaha, lebo zhlboka dychaju 🙂

bibistec
31. jan 2015

mna by to tiez zaujimalo tiez chcem kupit ale nevim aky, ak mate niektora doma aku znacku mate prip. ktory by ste doporucili?

dzejn80
31. jan 2015

My mame Omron, typ ti teraz nepoviem, lebo sme sa stahovali a este ho nemam na novom, ale stal 50€, taky tam bol iba jeden.

mata95
31. jan 2015

@nikolal určite kup... je to skvela vec, my sme sa vdaka nemu už vyhli aj nemocke....my mame zn.Midineb cca 50€, inhalujeme ambrobene pri ťažšich stavoch, vincentku a slanu vodu pri ľahšich...a samozrejme dieťa si zvykne... ja by som ho za nič nedala, premna to bola jedna z najlepšich investicii....

lufusa
31. jan 2015

Nad ničím nepremýšľaj a kúp, výborná investícia, my používame značku OMRON, inhalujeme Vincentku, uvidíš, budete spokojní. Naši chalani mi znesú masku, ale keď sú neposední, tak pustíme rozprávku, alebo pozeráme knižku, ale dá sa to zvládnuť.

nikolal
autor
31. jan 2015

@lufusa ake ste mali předtím problémy?

lufusa
31. jan 2015

Ahoj, u nás to začalo vždy soplíkmi, potom nasledoval kašeľ, nakoniec sme skončili s bronchitídou a už dokonca aj 3 krát v nemocnici, tak som povedala, že zato nič nedám a ozaj pomohlo.Teraz, ked vidím, že začínajú byť chorí, ihned inhalujeme.