Nízky tep u 2,5 ročnej dcérky

dara26
24. máj 2014

Ahojte, mam dceru 2,5 rocnu, ktorej tep je normalne 60-65 tepov, a v spanku 48. Ked sportuje je to vyssie. Nie je to malo pre take dieta? Stretli ste sa s tym?
Na poslednom vysetreni sa nenechala u doktorky pocuvat, lebo kricala, ale kedze nemodreje, prospieva, je aktivna a nejavi znamky dychavicnosti, nejako sme to neriesili. Mate niekto dieta ktore ma nizky tep? Dakujem

ellca123
25. máj 2014

neverim ze niekoho napadne dietatu merat tep

lekar predsa srdce kontroluje, popocuva,
tlak meraju az pubertiakom,ked nie je problem

kiwi82
25. máj 2014

ahoj, nechcem ťa strašiť ale mne sa to zdá málo, moja má cez 100. spomen to dr. na poradni a podľa mna by ste mohli urobiť aj ekg a ultrazvuk srdiečka. skús na to maličkú nejko pripraviť, že jej budú dávať balóniky a tak.... ale ak prospieva a nezadýchava sa, tak to asi bude ok. držím palce.

dara26
autor
25. máj 2014

Dakujem, Ano, je to malo, jej dvojca ma 120, ona o polku menej, neda sa ju velmi pocuvat, lebo naposledy to doktorke velmi neumoznila. Ked sa vrati Dr. z dovolenky tak nas posle dufam ku kardiologovi, lebo nemam z toho doby pocit. Ku doktorke prakticky nechodime, lebo nebyvaju chore. Ach jaj, dufam ze to bude ok, aj ked si neviem predstavit ako ju zabavim aby ju dr. mohla vysetrit. A to este mame kiahne, tak neviem kedy sa ku Dr. dostanem 🙂.