Prepichnutá chrupavka

helitka
27. jún 2014

Ahojte, mame takyto problem: Dnes sme dali malej prepichnut uska a prepichli jej aj chrupavku- sestricka jej spredu pichala do lalôčika a zo zadu jej vosla vysoko do chrupavky. Vsimla som si to az doma. Neviem ci to tak mam nechat, ci je to v pohode, ale mne sa to nezda, este som sa s tym nestretla. Ved vsetci co maju nausnice, tak ich maju len v lalôčiku, alebo ked si neskor davaju pearcing tak len do chrupavky..Ale ze pol nausnicky v lalôčiku a pol v chrupavke? Stretol sa uz niekto s tym? Co robit? Vdaka.

rebeka7501
27. jún 2014

@helitka ja osobne by som vybrala náušnicu, nech dierka zarastie. Rastom ucha sa môže meniť i tvar (smerovanie) "otvoru" ppre naušnicu a nemuselo by to pri nosení náušníc pekne ukázať. Ušká resp. uško daj na novo prerichnúť neskôr. A nezabudni "poďakovať" sestričke.

alex31
27. jún 2014

suhlasim s reberka7501 .... ja sama mam tych nausnic v uchu dost 🙂 ... ale presne tak ako pises ... "normalne" nausnice mam v lalocikoch a az tie piercingove v chrupavke ... ak ich ma prepichnute tak ako pises ty nema tu nausnicu az potom tak povedala by som "neprirodzene" vysoko ??? ... neviem ci si to spravne predstavujem ale tak mi to z toho popisu aj vychadza ....

helitka
autor
27. jún 2014

Z predu to vyzera celkom ok, mozno ze by to mohlo byt aj trosku nizsie-ked ona ma usne lalocky dost male(co je podla mna pekne), len jej kvoli tomu nechceli nastrelit nausnicky, ze to by ich mala velmi nizko nastrelene, tak sme dali prepichnut..Sama neviem ako je to mozne, mala ma normalne male uska.. Uz ma dva rocky a tesili sme sa na nausnicky, lebo sa jej vsetci prihovaraju ako chlapcekovi...Tak je mi jej luto... Uz aj ona sa na nausnicky tesila, lebo sestricka uz ma..., chudatko moje...ono to muselo viac boliet ked jej to tak prepichla...A teraz jej zobrat nausnicky a cakat a znova prpichnut, och joj...ale asi nam ine nezostava... Vdaka za radu Rebeka. Pekny den..