Probiotiká Infant Dophilus - celkový názor

nika11103
6. mar 2024

Dobrý deň mamičky. Moja dcéra , rok a pól, ma dlhodobé problémy s plienovou dermatitidou. Brala viackrát antimykoticky sirup a Kozna nám teraz odporučila aj tieto probiotiká. Máte prosím skúsenosti s tymito konkrétnymi , ale aj celkovo ? Nemyslím teraz malé bábätka pardnove mesačne ale už aj u väčších deti. Muž ma stále zneisťuje, že probiotiká narobia väčšiu galibu ako osoh. Moc ďakujem za každý názor.

salamistka
6. mar 2024

K týmto konkrétnym probiotikám sa môžem vyjadriť len pozitívne, na odporučenie pediatričky som ich dávala dcére, aj ja ich dlhodobo beriem na obnovu flóry pod braní antibiotík, za mňa nič lepšie nie je, sú rôzne druhy, nerobia žiadnu galibu určite.

majamat
6. mar 2024

niekde om raz pocula od nejakeho odbornika, zesu to vyborne probiotika pre deti.

anketkarka
6. mar 2024

Sú to kvalitné probiotiká. Keď potrebovala protimykotickú liečbu, tak má problém s prekyslením. Testy na intolerancie jej robili? Obmedzujete sladké? Ja by som obmedzila aj mliečne. Ale prepáč, to si sa nepýtala. Len mi je ľúto malej.

nika11103
autor
6. mar 2024

@anketkarka máš presnú pravdu . Kozna vraví že sú to kvasinky. Sladké jej nedávam vôbec ja naozaj jedine sladké čo ma odo mna je ovocie maliny čučoriedky banán sem tam mandarinka . Inak fakt nič . Ale u svokrovcov neviem ako to je. A toho mliečneho sa veľmi bojím. Skúšala som už vysadiť umelé mlieko a dať bezlaktozove . Nevedela by si mi nejako poradiť ako jej pomôcť ? Vidno že sa vyznáš . Moc ďakujem

nika11103
autor
6. mar 2024

@anketkarka testy na intolerancie zrejme nie, brali jej krv taký rozsiahly krvny obraz a moc vraj je všetko v norme

anketkarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anketkarka
7. mar 2024

@nika11103 tak nasaď tie probiotiká, možno pomôže. My sme vytestovali viac druhov. Nie každé probiotiká sadnú. Jedny jej to dokonca zhoršili. Svokrovcov zakáž davať sladké. Ak sladený čajík, ak náhodou. Nám bezlaktózové nepomohlo. Až veganské nesladené, ale ja mám staršie dieťa a mlieko už samotné nepije. Len do varenia. Bepanten používate?

erika1996
7. mar 2024

@nika11103 mám 1,5 ročného syna a podávam mu presne tieto probiotiká od malička. Mne ich odporučila kamarátka a od vtedy ich viem len odporučiť ďalej. Za mňa veľmi dobre a kvalitné