Štvorročný syn má hnačky a asi aj mrle

majulino
1. aug 2015

ahojte prednedavnom som zalozila diskusiu o hnackovani syna dnes sme zistili ze ma pravdepodobne mrle co mu moze viacej uskodit a co pomoct? dakujem

duun
2. aug 2015

Smer lekár a sirup / tabletky. Treba opakovane preliečiť tuším po pár dňoch - lekár ti povie. Možno vás pošle s odberom stolice na hygienu, ale možno nie - ono sa to nedá vždy preukázať, nie vždy zachytia v stolici vajíčka. Okrem zvýšenej hygieny vo všetkom a všetci, tak malému ostrihať nechty čo to dá. A ak chodí do škôlky a dá sa to diskrétne a normálne podiskutovať, tak vyriešiť aj tam - stačí podanie rúk, spoločné pieskovisko a budú si to medzi sebou odovzdávať. Malý si to mohol doniesť z piesku, z preliezok.. nepomôžeš si. Niektorí sa za to hanbia a radšej dieťa neliečia "aby neboli reči a hanba" a snažia sa to zlikvidovať podomácky a len vystavujú riziku iné deti.

majulino
autor
2. aug 2015

@duun ďakujem manzel sa strašne hanbí ja som rada že sú to "len" mrle vyvýsledky vyteru budú v pondelok no včera vykázal peknú kôpku cervickov. Ked som si o nich začala čítať zrazu vsetky jeho problémy začali spolu súvisieť všetky príznaky okrem svrbenie zadocku a nepokojneho spánku mal. Teraz to vyzerá že ich má už skoro rok. Veľmi sa bojím aby mu v tom maličkom feliciu menarobili obrovskú sarapatu. Už sa mu začali objavovať aj hrbolceky po tvaricke. Neviem si predstaviť ako ich budú dostávať preč z tela mimo čriev.

hopeja
29. nov 2019

@majulino ahoj, síce po dlhom čase, ale prosím ťa ako to dopadlo vtedy so synom, ako ste sa ich zbavili

majulino
autor
29. nov 2019

@hopeja ahoj, cesnak (nastastie ho syn lubi) a vermophyt je volnopredajny a lepsie ucinkuje ako vermox co je na predpis

majulino
autor
29. nov 2019

@hopeja plus samozrejme hygiena vsetko sme dezinfikovali, prali na najvvyssich teplotach