Vigantol a vyrážka

sabi92
7. sep 2018

Dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s vyrazkou po Vigantole. Moju mesacnu dcerku po Vigantole nie len bolelo brusko ale vybehla jej aj vyrazka na cele , nieco ako ekzem. Dakujem

asia83
7. sep 2018

@sabi92 Odkiaľ viete, že to je z Vigantolu?

zuzanapjat
7. sep 2018

moj reval vzdy po podani vigantolu. kŕče a brutal rev. prestala som ho davat, kupila som babyD a viac sa bolesti bruška neopakovali. obsypany nebol

pehavcek
7. sep 2018

O vyrazke som este nepocula ale bolesti bruska ma z neho fakt vela deti. Nasmu sme tiez museli dat ine D. Asi som nepomohla

sabi92
autor
8. sep 2018

@asia83 neviem, len si myslim pretoze jej vysla po podani vigantolu a jedenz neziaducich ucinkov moze byt aj vyrazka

asia83
8. sep 2018

@sabi92 Ste doktorka? Ak nie, tak potom sú to len vaše domnienky. Môžete mať pravdu, nemusíte. Treba zájsť za doktorom. Moja nemá na Vigantol žiadne negatívne reakcie.

evittam
8. sep 2018

@asia83 Staci si prečítať príbalovy letak-jednym z nie mala nežiadúcich ucinkov je vyrazka,zihlavka. To ze tvoje dieta nemalo problémy neznamena ze iné mat nebude.
@sabi92 Je to mozne ak si vylucila iné ale určite treba kontaktovať lekarku.

asia83
9. sep 2018

@evittam Fakt? Vy ste brutálne múdra. Bez vás by som ja toto nevedela. Hmmm. Nabudúce, prosím, čítajte s porozumením. Ja som písala o tom, že to MÔŽE byť z Vigantolu, ale NEMUSÍ. Že nakoľko nie je doktorka, isto to vedieť nemôže. Tak sa prosím ukľudnite a nerobte sa dôležitá na úkor mojich odpovedí. Ďakujem. Ešte jedna vec. Ja som napísala moji skúsenosť s Vigantolom, nikde som nespomenula, že jej dieťa nemôže mať inú skúsenosť.

jana_eyre
9. sep 2018

kedze vigantol sa ma podavat od ukonceneho 2tyzdna zivota, predpokladam, ze uz ho mesacne babatko dostava dva tyzdne.. neziaduci ucinok z lieku sa prejavi hned, takze vyrazka na cele nebude vigantolom..

vinetuu
9. sep 2018

@sabi92 netreba pchat dietatko Vigantolom, ked to neznasa. Je to chemicky, oziarenim oddeleny 'vitamin', takze samozrejme, ze pre tak male dietatko moze byt toxicky. Radsej skus podavat napr. Jamieson Baby-D Vitamín D3 400 IU kapky, pripadne ked je dietako uz vacsie tak rybaci olej od Dottera, dobre su aj zralocie gulicky od Finclub na imunitu etc. ale najlepsie je slniecko, rybaci tuk ci pripadne zltko, ale to s mierou, ked uz dietakto narastlo aspon na 2, ci 3 roky :=)

evittam
9. sep 2018

@asia83 Ja som uplne kludna. Evidentne sa potrebujes ukľudniť ty. A ďakujem.😁😉
Btw.myslis si, že lekár zbadá dieta a zahlasi-ano je to z Vigantolu....To na margo tvojho príspevku ako si hneď zacala do zakladateľky ako nie je lekár.....Pekny den.