Vyrážky okolo kolien. Čo to podľa vás je?

catko
20. sep 2014

Je to uz cosi vyse mesiaca co ma syn akoby postipane nohy. Vyrazky idu do vysky kolien, maximalne trosku nad kolena,inde ich nema. Budi sa s nimi najma rano,ale uz i cez den som si vsimla ze sa zvykli objavit nove.Svrbia ho a skrabe si ich. Uprimne,uz som stratila i prehlad ktore ma nove,stare, kedze sa dlho hoja a tym ze si ich skrabe si ich obnovi.Myslela som, ci ho nieco nestipe v posteli,vsetko sme vyprali na vysoku teplotu,vyprasili,dali ciste a v noci som mu i prezrela postielku ci mu tam nieco nelezie ale nic. Predpokladam, ze ak by tam mal blchy ci plostice,tak by mal postipane i ine casti tela,nielen lytka. Alergicka rekacia by asi tak dlho netrvala.Premyslala som ci to nieje nahodou pobytom v piesku ci v trave,ale nemyslim ze by ho nieco mohlo postipat,ci pripadne ze by zareagoval ked ma dlhe gate.. Nemate nahoodu skusenost?Vdaka.

krprtka
20. sep 2014

Toto vyzera na blchu...

janinah
20. sep 2014

blcha

tenerifka
20. sep 2014

Aj ja hlasujem za blchu

beruska.zuzanka
20. sep 2014

blcha, alebo ploštica

nautilka
20. sep 2014

Taketo sme mali od blchy. Treba vystiekat byt biolitom. Vsetko vyprat na 90 a po 2 mesiacoch znova vystriekat .

bambibam
20. sep 2014

Svrab ja by som zbehla na kožné, nech mu dajú aspoň niečo proti svrbeniu,nech je to od čoho koľvek...infekcia na koži keď sa škriabe nieje príjemná. A znervozňuje dieťa. Predstav si seba mesiac sa škrabať.

moma80
21. sep 2014

Náš malý mal takéto vyrážky, tiež najviac v okolí kolienok. V piatok sme boli na kožnom a pani doktorka nám povedala, že je to infekcia z tráviaceho traktu, ale samotné vyrážky už infekčné nie sú. Pozerala mu chodidlá a dlane, ale nikde inde to nemal, len na stehnách sa sem tam nejaká objavila. Je to z nejakého jedla,dostali sme mastičku a dôležité sú probiotiká. A v poslednej dobe má vraj veľa pacientov s týmto problémom.