Z čoho to môže byť a čo poradíte?

lady511
21. apr 2015

Ahojte,,dcérke sa takto vyliala pusa, ,ako začínajúci herpes v kútiku to ma,,len zlá foto,,ale na oboch rucickach ma vysip, ,je to suché,,nesťažuje sa,,samozrejme zvažujem pediatra navštíviť, ,alebo myslíte že pomôže niečo z lekarne?

kaktusik007
21. apr 2015

koznej. vyzera to na atopicku dermatitidu, ale nie som ani len lekar, nieto este kozny.

dankaa78
21. apr 2015

Ano.skocte k lekarovi.Drzte sa 🙂

jaja1979
21. apr 2015

Aj moj najmladsi to ma, je to prilis presusena pokozka so sklonom k atopickemu ekzemu. Nam super zabera modra indulona natierat min. 2x denne a kupat bez pridavku mydiel len s olejovou prisadou, kupis v lekarni alebo v bioobchode. Neboj, nie je to ziadna tragedia.

esterienka
21. apr 2015

My sme take mali okolo ust tiez a behom dvoch dni modra indulona zabrala a viac sa to uz neobjavilo. Vrelo odporucam kupit modru indulonu.

pe
22. apr 2015

vyskusajte na to krem Bepanthen, mam s nim vlastnu vybornu skusenost v takychto pripadoch, je jemny, neobsahuje žiadne dráždivé látky, preto detičkám upokojí aj suchú a podráždenú pokožku, ľahko sa rozotiera, nie je mastný, moje deti ho majú veľmi radi, aj sami si ho pýtajú, keď ich niečo dráždi, svrbí, na zapareniny, potničky....

anit444
22. apr 2015

Odporúčam ísť ku kožnému. Mne sa zdá, že sme takéto ničo mali aj my a dostali sme na to mastičky, ktoré nám hneď na druhý deň pomohli. U nás to bolo z čokolády, kečupu a z citrusov.