Zelená stolica dvojmesačného miminka

lenula18
17. máj 2016

ahojte maminky, chcela by som sa opytat, dojcim malu, ktora ma 2 mesiace a zacala som aj prikrmovat, prikrmujem asi tyzden a mala mi zacala kakat zelenu stolicu po 4 dnocch...je nervozna, niekedy ju boli brusko, ale teploty nema. je potrebne s tym ist k detskemu lekarovi alebo je to normalne?

limetka69
18. máj 2016

Je ro uplne ok, um obsahuje zelezo a z neho je stolica zelena. Boliet brusko bude par tyzdnov, babatko si musi zvyknúť, aj my sme si tym presli. A aj ta stolica bude raz za par dni. My sme to riesili vyvarom zo susenych sliviek. Zalejes 4 slivky vodou, vyluhujes, precedis a tu hnedu vodicku das po lyzickach. Je to vlaknina na vykakanie. Nemusíš sa bat, moj to pil ako dvojtyzdnovy. A pekne z toho kakal. Alebo som dala cm na spodok flasly, doliala dojcensku vodu a rozrobila um rovno do toho. Teraz to pije ako cajik, ale uz ma 12 týždňov.

ajana1
18. máj 2016

@lenula18 ak kojis este neprikrmuj je to velmi skoro pre babatko. Pockaj aspon 2-3 mesiace na prikrmovanie mate este cas nakolko jej crievka este nie su dostatocne vyvinute. Pri kojeni staci zacat s prikrmami v 6 mesiacoch alebo ked javi znaky zrelosti na prikrmovanie.
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
a ak vies po anglicky tu je skvela stranka: http://www.babycentre.co.uk/x1051544/how-can-i-...

limetka69
18. máj 2016

@ajana1 myslim, ze prikrmuje len umelym mliekom, tak aspon dufam, ze jej nedava mrkvu. 🙂

ajana1
18. máj 2016

@limetka69 joooj by si sa cudovala kolke by uz aj normalnu stravu davali lebo ved nase mamky nas uz od mala lyzickou krmili 🙂

lenula18
autor
19. máj 2016

dakujem za rady babenky ano ano prikrmujem len umelym mliekom....:D ta stranka je super ajana 1