Akú autosedačku kúpiť po vajíčku?

mt5
30. sep 2016

Ahojte, prosím Vás o radu ktoré mamičky máte skúsenosti s autosedačkami. Vyrástli sme z vajíčka a neviem akú autosedačku kúpiť, či až do 36 kg alebo len menšiu nakoľko netuším či mi tam väčšie dieťa vydrží a nie je lepší neskôr len podsedák. ďakujem za každú radu.

ivanakaka
30. sep 2016

Romer max fix 2 ti mozem predat do 2,5 roka super lebo proti smeru jazdy teraz zhanam trifix

majkeel
30. sep 2016

My sme kupovali po vajicku
Römer Autositz King Plus Highline, Cowmooflage 169 Eur (od 1,5 roka)
RECARO Monza Nova 2 Seatfix Autositz Gruppe 2/3 (15-36 kg), graphite 101 Eur ( od 5 rokov)
Spokojnost s oboma sedackami - dizajn (kravickovsky u romerky), pohodlie, testy, aj bezpecie. Kupil by som ich znovu.

zarica
30. sep 2016

Concord reverso.. co najdlsie v protismere.... jednoznacne ;)

mirkaaa80
30. sep 2016

@mt5 ja odporúčam cybex, máme a veľká spokojnosť, aj crasb testy super. Treba si zvážiť, či treba polohovať viac alebo menej, teda na aké dlhé trasy jazdíte. Urcite aj pozrite hodnotenie v crash testoch. Volila by som 9-18 kg, potom kúpite väčšiu. Podsedak nemá žiadnu ochrannú funkciu, nechráni anj chrbát ani hlavu dieťaťa, akurat že sa ti dieťa " neobesi" na bezpečnosť.pase. Starší syn má 6 r. a vozí sa stále v autosedačke, a ešte dlho aj bude.

demik
30. sep 2016

Takisto odporucam Romer King Plus. Syn bol maximalne spokojny. My sme sa dlho rozhodovali medzi tou novinkou s pultikom alebo 5-bodovym pasom a jednoznacne vyhral pas. Nam poradil dobre predavac, ze je to hodne o povahe dietata - ked sme ju kupovali, tak sme syna posadili do oboch a v tej za pultikom neskuticne vrieskal. Neda sa tam hybat a ruky musi mat vylizene hore - takze zvas, ci to tvoje dieta ustoji... Hovori sa, ze je to najbezpecnejsie, ale aj to je uhol pohladu - ak ti v takej sedacke bude dieta plakat, bezpecne to nie je a sofer pride o nervy🙂 Inak Romerka sa vyborne sklapa, takze pokial ti dieta rado spu v aute, je idealna. Inak by som po vajicku nekupovala uz az tu do 36kg, dieta je este male (nehovorim o vzraste) a potrebuje cerpat vyhody tej sedacky pred tym.

tiumen
30. sep 2016

Malý mal romer king ll ls a tá bola super 🙂