Cybex cloud Z

fallenkaa
7. júl 2022

Ahojte ženy, ste spokojné s týmto vajíčkom?
pútate niektorá cybex cloud Z pásmi?
Dúfam že nám vydrží dieťa v tomto vajíčku minimálne do 12mes.

sapetka
7. júl 2022

@fallenkaa perfektne vajicko👍Za mna topka tym ze ide do lahu

pukanec123
7. júl 2022

@fallenkaa ja si myslím že vydrží určite dlhšie ako do 12 mesiacov 🙂 my sme ho mali, a teda mame jedno z tých väčších deti, v roku mu chýbalo od hlavy do konca sedacky ešte dobrých 20cm. Vajíčko môžete používať dovtedy kým mu netrčí hlava, nohy nevadia keď pretrcaju ale hlava nemôže. Podľa mna by mu bola dobrá aj do 15 mesiacov ešte, len už mi nechcel byt v protismere a rozčuľoval sa tak sme vymenili za normálnu autosedacku.
Inak pozor lebo ono to vajíčko je samo o sebe dosť ťažké, ešte plus keď je v tom dieťa, ja som ho napr neuniesla sama keď sme išli napr doktorke. To bolo za mna jedine mínus, ale zasa je naozaj veľmi veľmi kvalitne.

fallenkaa
autor
8. júl 2022

@pukanec123 ďakujem za rady, ja som skúšala aj aton M ktorý mi bol doporučený a čo sa vahy týka sú veľmi podobne
Ja som pred tehu chodila na silové tréningy,ruky mám celkom v dobrom stave 😀 snáď odnesiem

natalala
8. júl 2022

@fallenkaa vajicko je super, my sme ho najpr putali pasmi, ale potom sme kupili otocny isofix, je to jednoduchsie a na rovnaky isofix pasuje aj pokracovacia sedacka cybec sirona. Mala sa v nom vozila extremne dlho, myslim ze mala uz vyse 1,5 roka a este ju mala u babky v aute kym sme dokupili druhu sironu aj k nej do auta. Co sa tyka bezpecnosti, tak ak spravne priputas pasmi je rovnako bezpecne ako na isofixe. Da sa polohovat aj do lahu, takze som ho obcas pouzivala aj na kocikovu konstrukciu, ak som potrebovala malu v nom nechat iba chvilku a neteperila som vanicku v aute.

tmavovlaska93
31. júl 2022

Teraz je novsi model Cloud Z2, my sme objednali, vyhoda je ze sa da dat do lahu aj v aute, samozrejme kupujeme aj isofixovu zakladnu Z2