Ktorú autosedačku pre 4 ročnú dcérku?

mliecica
31. jan 2012

Vedel by mi niekto poradiť, ktorú z týchto autosedačiek mám objednať pre dcéru (4 roky 18 kg) ? Pri Cocoon ma zaujal najmä systém ISOFIX a Snug sa mi zdá, že sa dá lepšie polohovať (polohovanie je jedným z kritérií podľa ktorých som hľadala). Som veľmi nerozhodná, budem vďačná za každý názor, prípadne skúsenosť 😉
http://www.detskezbozi.com/newbuddy-snug.html
http://www.autosedacky.net/autosedacky/eshop/1-...

pancake
31. jan 2012

záleží kolko rokov má dcera. 🙂)

zuzana581
31. jan 2012

@mliecica my sme kúpili nedávno Snug a som spokojná. Dcéra sa do nej zmestí na doraz a to má 8 rokov a 128 cm, takže si myslím, že do tých 6-7 rokov vydrží na 100%

zeta
31. jan 2012

@mliecica skusenost nemam ani s jednou. pre mna ta Snug vyzera byt bezpecnejsia.. 🙂
ja prave tiez vyberam na 15-36kg. vyberam na zaklade testov detskych autosedaciek. kuk sem
http://auto.rodinka.sk/autosedacky/testy-autose...

radlinka
31. jan 2012

Treba si dobre pozriet 'CRASH TESTY' na internete, pripadne najst recenzie na danu znacku. Tazko hodnotit, dolezite je, co vam sadne do auta a potom aby splnala vsetky poziadavky, ktore ma splnat a mala co najlepsie hodnotenie. Urcite by som venovala pozornost vypracovaniu, bocnemu narazu, 5-bodovemu pasu, opierkam hlavy, pripadne dalsim funkciam polohovania a hlavne recenziam.
Neoporucam nakup online, treba si to priamo vyskusat v reale, ci sadne alebo nie, ci presla testom a pod.
Pozrela som len na ten uvedeny link, som za tu prvu, i ked osobne by som volila inu znacku. 😉 😉

pepiminarik
3. feb 2012

vo vybere mi pomohli testy http://auto.rodinka.sk/autosedacky/testy-autose.... nakoniec som vybrala tuto http://www.kociky.sk/autosedacky-detske-bratisl... . aj ked vyzera s tymi bocnymi vankusmi cudne, zasa je este o cosi bezpecnejsia.

dosa
3. feb 2012

@mliecica ta prva je od 9 do 36 kg, nie je to uz zbytocne? ked ma dcerka 18 kg radsej by som volila kategoriu 15-36kg. to je ta druha moznost, ale nepoznam tu znacku, tak neviem poradit. my sme starsej dcere kupili cybex solution x fix plus - ma aj isofix, da sa polohovat zaklon hlavy, aj sklon chrbtovej opierky. sme s nou velmi spokojni. ked mladsi dorastie, urcite mu ju kupime tiez.